Сватбена фотография

Вашата сватба

Сватбена фотография за вас и вашето незабравимо преживяване. Попаднали сте на най-правилното за вас място, ние ще се погрижим за вашият конфорт и приятно изживяване, прекрасна фотосесия и множество добри и качествени кадри.

Сватбата е един от най-ярките, най-запомнящите се дни в живота на младоженците. Оставя дълбок отпечатък в сърцето на всеки човек и предизвиква много приятни спомени. С течение на времето те стават не много ясни, боите се изтриват. Снимки, които улавят трогателните моменти от този незабравим ден, ще ви помогнат да ги запълните.

Изберете най-добрият и професионален фотограф за вашето най-незабравимо преживяване!

Обадете ни се на 0899 85 75 00 или се свържете с нас по  е-мейл. 

Можете да ни последвате във Facebook за да разгледате наши творби и мнения за нас.

Повече за цените на фотографските услуги и сватбената форография, можете да получите след индивидуална консултация по телефона или на живо след избор на фотограф.

Сватбена фотография за Вас

Затова е важно професионалният сватбен фотограф да присъства на семейното тържество. Това е креативна личност, способна да забележи нюансите, да бъде винаги готова и в същото време да бъде на няколко места, за да не пропусне най-важното. Това е влюбен в професията си мъж, виждайки призванието си в нея.

ЦЕНОВИ ПАКЕТИ

Допълнителна информация за справка
1) Ако решите да резервирате дата за сватбена снимка, трябва да съставиме ДОГОВОР и да извършите авансово плащане в размер на 10% от цената на пакета от услуги, който сте избрали. Останалата сума в пълен размер се заплаща в деня на сватбата.
2) Предпоставка – като поръчате фотография от нас, вие се съгласявате с използването на вашите снимки в нашето портфолио, в различни интернет ресурси, за участие в изложби, фотоконкурси и др. Фотография при поверителни условия – плюс 10% от цената на фотографията.
3) Освен това можете да поръчате фотокнига или мини-книга.
Как да резервирате Вашият сватбен фотограф – 0899 85 75 00 или на е-мейл изпратете вашето запитване и до 48 часа наш представител ще се свърже с Вас!