fbpx

Често задавани въпроси

Колко снимки ще получим?

Нямаме установения брой изображения, всичко зависи от насищането на деня, мястото на сватбената фотосесия и разбира се от настроението и желанието на самите млади. Средно можете да очаквате приблизително 600-1500 до снимки от пълен сватбен ден.

Всички снимки са изрязани, коригирани в цвят и предлагат ретуширане. Ние също така съставяме вашата мини-история за деня, за по-нататъшно използване при създаването на фото книги и колаж.  Предоставеният от нас материал е напълно готов за печат или споделяне в Интернет.

Колко скоро след сватбата ще получим нашите снимки?

Времето за обработка на сватбените снимки също зависи от насищането на деня и количеството заснети кадри, но често това е от порядъка на 1-3 месеца след вашата сватба (понякога и по-рано).

Предсватбена фотосесия или любовна история е чудесен начин да свикнете с фотографа, камерата и стила на снимане преди деня на сватбата. Това е шанс да получите красиви снимки в спокойна, небързана среда.

Къде да се проведе фотосесия преди сватбата?

Предварително сватбена фотосесия може да се проведе на любимото ви място, което ви е скъпо, например място за среща или място за първа среща. Можете също така да направите нещо специално за вас двама, което с удоволствие ще си спомните и ще можете да ги покажете на вашата сватба.