fbpx

Сватбен фотограф в Самоков

Добър сватбен фотограф в Самоков

Сватбен фотограф в Самоков. Време за сватбен ден или как да прекарате перфектно сватбения си ден?
В тази статия бих искал да опиша подробно какъв може да бъде времето на сватбения ден и може би след като прочетете ще разберете как бихте искали да прекарате сватбения си ден или как да промените някои моменти към по-добро, така че този празник наистина да бъде запомнен за цял живот, като най- страхотен.

Всички момичета имат свои собствени идеи за сватбата и как трябва да протече. Но когато ви е направена оферта и се стигне до реални съображения за това как да прекарате по-добре този ден, се оказва, че нашите идеи и съвети от майки и баби и реалните желания се различават леко.

Вижте също и сватбен фотограф в София.

Много момичета задават въпроси, но как правилно да прекарат сватбения ден! Отговорът е прост! Само по начина, по който го искате! Това е вашият празник! Но за общо разбиране на това как 90% от хората правят сватби, все пак ще опиша най-популярните срокове за сватбени дни.

Сватбен фотограф в Самоков
Сватбен фотограф в Самоков

Сватбен фотограф в Ихтиман

Как можете да прекарате сватбения си ден?
Бих искал да изброя няколко опции за това как можете да прекарате сватбения си ден. И за удобство дадох имената на тези тайминги. Това не са често срещани имена, но те могат да бъдат намерени в разговорите на организатора и като цяло сред специалистите в сватбената индустрия. След това ще опиша малко по-подробно какъв е времето на сватбения ден.

Когато се срещнем преди сватбата, винаги съм готов да помогна с подготовката на времето за сватба и ще предложа как да прекарате сватбения ден по-удобно.

Класически

 1. Събиране на булката у дома или в хотела
 2. Среща с младоженеца
 3. Пътуване до службата по вписванията
 4. Разходка с фотосесия

Плюсове на ресторанта :

 1. Мама и баба ще бъдат доволни
 2. По-лесно е да се намери ресторант
 3. Няма нужда да отивате в службата по вписванията в навечерието на сватбата
 4. Не е необходимо да мислите как гостите ще се приберат у дома

Против:

 1. Възможно дълги пътувания
 2. Много пътувания са уморителни
 3. Трябва да осигурите на себе си и гостите транспорт
 4. Дълго чакане на картина в службата по вписванията
 5. Трябва да се опитате да изберете наистина комфортен ресторант

Сватбен фотограф в Боровец

Приблизително време на сватбения ден
Първото правило за определяне на времето на сватба не са правила!)
Вземете решения въз основа на ситуацията, но със здрав разум! Когато се подготвяте, винаги мислете за гостите, а понякога и за себе си. И вашата сватба ще бъде перфектна!
И по-долу са приблизителните интервали от време, които трябва да положите, когато планирате деня на сватбата си и това ще ви помогне малко. Не забравяйте да поставите думата „около“ преди всяко число и не приемайте общите ми указания за времето като абсолютно правило. Прочетете и подробната статия за сватбен фотограф и как да изберем професионалист за нашата сватба!

И така, да тръгнем:

Стилистът за грим се нуждае от 3,5 часа, за да направи грим, прическа и да ви помогне да облечете роклята си
По-добре е фотографът да пристигне час преди да напуснете хотела, така че той ще има време да свали роклята, пръстените и сутринта на булката
Ще трябва да прекарате 1 час в службата по вписванията
Ако имате регистрация извън сайта, добавете 0,5 часа
Едно място за разходка 1 час, две места = 2 часа
Изградете времето за пътуване въз основа на задръствания
Събиране на гости 0,5 часа преди пристигането ви
Програма на водещ „преди торта“ 5 часа
Като цяло ще бъдете в ресторанта с дискотека след тортата в продължение на 6 часа
Времето, прекарано в преброяване на подаръци е безценно
Разбира се, цялото ви време на сватбения ден може да бъде коренно различно от това, което написах. И това изобщо не е лошо! Основното е, че получавате само положителни емоции от сватбата си!

Цена за сватбен фотограф в Самоков

Места за сватбена фотосесия под дъжда
Често булките избират места за разходка, разчитайки на отлично време. Но те забравят да изберат места за сватбена фотосесия под дъжда. Но лошото време може да ви хване по всяко време на годината! И при среща с младоженци често ме питат какви места за снимане мога да посъветвам в случай на дъжд.


Ако вашата сватба се провежда извън града, тогава трябва да попитате в ресторанта или комплекса, където ще имате тържество, дали имат красиви закрити места и дали ще ви позволят да проведете сватбена фотосесия там . Ако няма такива места, тогава попитайте дали местните работници знаят подходящи места наблизо. Може би в близост до вас има красива имение или нещо друго.

Търся професионален сватбен фотограф в Самоков


И ако сватбата е планирана в Самоков, тогава има достатъчно покрити места за фотосесия под дъжда. И двамата са платени и безплатни. В някои можете да пристигнете без предупреждение, а в някои трябва да се обадите и да се уговорите предварително.

Вижте също и сватбен фотограф в Благоевград!

Между другото, ако сами организирате сватба, можете да прочетете статията ми за организиране на сватба сами.

Безплатни места за сватбена фотосесия под дъжда
Свободни места за фотосесия под дъжда могат да бъдат избрани по всяко време. Дори в сватбения ден, когато времето внезапно се промени. На всяко от изброените места можете да направите красиви сватбени снимки.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *