fbpx

Сватбен фотограф в София Гоце Делчев

Добър сватбен фотограф в София Гоце Делчев

Сватбен фотограф в София Гоце Делчев. Сватбената фотография не е само няколко десетки снимки, а истинска форма на изкуство. В същото време резултатът директно зависи от това колко плодотворно ще бъде сътрудничеството на професионален сватбен фотограф в София и младоженци.

Има много видове жанрове на фотографията и две основни разновидности – репортаж и постановка. С тяхна помощ майсторът успява да улови най-ярките моменти от вашия празник.

Какво е необходимо, за да може празничната фотография да не се окаже скучен и безинтересен набор от снимки, но да може да предаде чувствата и емоциите на младоженците, да въплъти цялата мистерия и магия на един невероятен ден – сватбения ден. Изборът на сватбен фотограф е едно от най-важните неща за сватбеният ден преценявайте добре и направете най-добрият избор за вас и вашите спомени.

Телефон на сватбен фотограф в София Гоце Делчев

Правило 1 . Подхождайте с пълна отговорност към избора на фотограф: той трябва не само да ви впечатли с работата си, но и да бъде приятен в общуването – в края на краищата, продуктивността на работата му директно зависи от общителността на майстора и способността да печели хората.

Правило 2 . Опитайте се да избягвате скучните клишета и стереотипи. Сватбените снимки ще бъдат много по-интересни, ако отразяват добре обмислен сценарий, житейски драми и събития.

Цена за сватбен фотограф в София

Цената зависи от услугата която искате, пакета на изпълнение, времето, ако има нещо специфично и т.н.

Сватбен фотограф в София Гоце Делчев
Сватбен фотограф в София Гоце Делчев

Обсъдете с фотографа графика на сватбения ден и приблизителния маршрут, за да може той предварително да прецени условията, при които ще трябва да прави снимки. Спазвайте планирания график, защото поради вашето закъснение и липса на сглобяване цялата програма ще отиде на салто и ще загубите възможността да посетите всички планирани места.

Правило 3 . Не забравяйте, че сватбата е вашият и само вашият ден, така че не забравяйте, че фотографът работи предимно с младоженците. Разбира се, албумът ви ще включва и групови снимки с приятели и роднини, но винаги трябва да имате предвид лицето си. Прочетете също и за сватбен фотограф в Пловдив!

Професионален сватбен фотограф в София Гоце Делчев

Решителните моменти (рисуване в службата по вписванията, поставяне на пръстена и т.н.) трябва да се извършват бавно, така че фотографът да има време да направи няколко кадъра.

Фотограф за кръщене в София Гоце Делчев

Правило 4 . На всяка сватба има хора, които идват с камерите си, мислейки, че ще направят добро дело и в същото време ще практикуват изкуството на фотографията. Обсъдете този проблем с гостите си предварително, защото често такива „аматьори“ просто затварят композицията на професионалиста и отклоняват вниманието на младоженците към себе си. Кажете им, че на вашата сватба ще има фотосесия, и поканете гостите просто да се забавляват.

 Фотограф за рожден ден в София Гоце Делчев

Правило 5 . Всеки има своя собствена концепция за красота. Затова би било хубаво да покажете на фотографа преди сватбата снимки и ъгли, в които харесвате себе си и тези, които не харесвате. Поне майсторът ще има от какво да започне, когато избира поза за фотосесия.

Вижте и публикацията за сватбен фотограф във Варна!

Би било хубаво, ако булката предварително е избрала изображение за себе си и се придържа към него. За да не се чувствате изгубени пред обектива на камерата, можете да репетирате малко пред огледалото.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *