fbpx

Сватбен фотограф в София Витоша

Добър сватбен фотограф в София Витоша

Сватбен фотограф в София Витоша. Освен това това, което говори за фотографа като професионалист, е обратната връзка за него и работата му. Също така трябва да намерите този артикул без затруднения (в социалните мрежи, на вашия личен уебсайт), да се запознаете с тях, преди да говорите с фотографа.

След това предлагам да направите списък с 3-5 фотографи, с които ще започнете диалог. Вижте също и част от портфолиото на сватбен фотограф в София.

Телефон на сватбен фотограф в София Витоша

Цена за сватбен фотограф в София Витоша

Диалогът (в Интернет или по телефона) с фотограф трябва да започне с това, че ни кажете кога ще имате сватба, в кой град, колко време искате фотографът да работи с вас и да попитате дали фотографът е на разположение за тази дата.

Сватбен фотограф в София Витоша
Сватбен фотограф в София Витоша

Ако разкажете на фотографа още някои подробности за вашата сватба, ще бъде много добре. Поне съм доволен, когато младоженците започнат разговор с това. Освен това, ако фотографът е свободен, можете да поискате цената на сватбената фотография. Изборът на сватбен фотограф за вашата сватба е много важен момент за вас и вашите спомени!

Професионален сватбен фотограф в София Витоша

Ако всичко ви устройва, предлагам да организирате среща с фотографа в удобно за вас време. Опознайте го не само като фотограф, но и като човек, защото той ще присъства на вашето семейно събитие. Опитайте се да разберете колко лесно и удобно ви е с този човек, бихте ли могли да му поверите да снима вашата сватба.

Само в случай на взаимно съчувствие е възможно да се постигне комфорт в работата в екип, което означава постигане на отличен резултат. Прочете също и за друг голям град и изборът на сватбен фотограф в Пловдив какво да гледаме и как да го направим!

Фотограф за кръщене в София Витоша

Поискайте пълно проучванеедна сватба – 400-800 снимки, които фотографът даде на клиента. Не виждам причина да го скривам. Изберете фотограф на първите етапи от подготовката – популярните се резервират шест месеца предварително.

Или, ако не сте решили точната дата, попитайте кандидата за свободни дни. Ако въпреки това желаният фотограф е зает на вашата дата, помолете го да препоръча колеги. които снимат в подобен стил, това ще улесни търсенето ви.

 Фотограф за рожден ден в София Витоша

Внимавайте с оферти с цени много по-ниски от пазарните. Попитайте: „Защо е толкова евтино?“ Не рискувайте сватбените си снимки. Често чувам историята за това как младоженците са скрили сватбения си албум далеч и далеч и се опитват дори да не си спомнят фото шедьоврите. Не искаш това, нали? Понякога сватбеният фотограф е най-добрият професионалист за който да платите повече от колкото се полага, вижте статията и сватбен фотограф във Варна!

Разгледайте портфолиото заедно, така че на срещата да не стане ясно, че младоженецът не е близо до стила на фотографа, което означава, че времето е загубено.

За да бъда честен, понякога се съмнявам, че съм подходящ за клиенти, които са се обърнали към мен за снимките. След това ги питам за подробности, какви снимки искат, показват примери за подобни места или докладват директно в същата зала, където ще имат банкет. Така че нито вие, нито аз се съмняваме в правилния избор!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *