fbpx

Сватбен фотограф в Костинброд

Искам сватбен фотограф в Костинброд

Вие си търсите сватбен фотограф в Костинброд, попаднали сте на правилното място. Работим с множество фотографи от София и региона, ще намерим за вас най-подходящият сватбен фотограф, доверете ни се.

Как да избера фотограф и видеограф за моята сватба?

Ако трябва да изживеете специален ден – дългоочакваният ден от вашата сватба, знаете или сте чули от онези познати и приятели, които вече са женени, колко е трудно да намерите добри изпълнители (фотограф, видеограф, презентатор, стилист), за да организирате тържество.

Сватбен фотограф в Костинброд
Сватбен фотограф в Костинброд

Ако не планирате да използвате услугите на организаторите на сватби, които ще решат всички тези дела за вас, изборът на фотограф и видеограф за сватба може да бъде доста предизвикателство.

Защото ще се съгласите, добра организация на банкет, внимателно обмислени изображения на булката и младоженеца, стилни декорации на сватбената фотозона – това безспорно е отлично – вие и вашите гости ще бъдете доволни, удовлетворени и забавни, но какво ще се случи, ако сте направили грешка в операторите и те ще ви дадат след 3-4 месеца ужасно качествени снимки и видеоклипове (или загубите част от кадрите, което също се случва!)?

Професионален сватбен фотограф в Костинброд

Какво тогава да покажете на близки, приятели и познати, кои снимки да поставите в рамка на масата, ако няма от какво да избирате? Със сълзи в очите, гледайте моето сватбено видео, без да го показвам на никого, дори на децата си в бъдеще, защото това е срам?

И няма начин да се върне времето, да се върнат щастливите моменти на триумфа, за да се поправят грешките на такива „професионалисти“. Следователно, изборът на квалифицирани, надеждни специалисти в областта на сватбените фото и видео снимане в Москва е много важен, на първо място, за самите булки и младоженци.

Снимки и видеоклипове за моята сватба

И така, какви критерии трябва да се вземат предвид при избора на артисти, които предлагат сватбени фото и видео услуги?

Съветваме ви, ако има финансова възможност, да наемете както фотограф, така и видеограф. Защо? Защото статичните сцени на фотографията (романтична постановочна сесия и репортаж от сцената, замразена за частица секунда) и динамично видео с израза на естествени емоции, звук – това е цяла история, съкращение на време, което никога повече няма да се повтори.

И в идеалния случай трябва да са заедно, дует. Двоен фокус – и нито една важна точка няма да бъде пропусната.


Не спестявайте да наемете двама изпълнители – едновременно да правите снимки и видео в неистовата динамика на сватбения ден в непрекъснат режим е много трудно и изисква много напрежение, сериозно техническо оборудване и виртуозност от един човек.

А от вас – огромно търпение, защото някои моменти ще трябва да се повторят, а възможността за това не винаги е осигурена в бурния поток от сватбени събития и ще се играе нещо, нещо ще се загуби.

Договор за фотография

Обърнете внимание на съществуването на договор за двете предоставени услуги. Не забравяйте, че снимането без договор – и нито вие, нито изпълнителите са защитени от спорни въпроси, неразбиране в края на краищата и различни непредвидени ситуации.

Да имаш качествен уебсайт със солидно портфолио е добър знак. Не се доверявайте на тези изпълнители, които дори са твърде мързеливи, за да предоставят на потенциални клиенти примери за работа по атрактивен и удобен начин. Ако ви се предлага портфолио само на страница в социалните мрежи, на екрана на таблета, по електронна поща или само снимка в печатна форма – внимавайте – работата на други хора може да се използва.

Цена за фотографски услуги в Констинброд

Наличието на резервен комплект оборудване за фотографа и видеографа на сватбата е много важен момент. Ако нещо изведнъж се случи – пиян гост докосне камерата на монопод и той падне, ще има техническа неизправност в резултат на температурна разлика или нещо друго – ще бъдете предпазени от загуба на стрелба.

Цената на услугите под средния пазар трябва да ви предупреди. Защото хората, които снимат професионално, ценят своето време, умения. А коефициентът на цената включва разходите за скъпо оборудване, което изисква поддръжка и актуализиране – и оборудването също играе важна роля в стрелбата.

Имайте предвид, че наличието на професионална SLR камера не прави фотографа професионалист. Следователно, вашият познат / роднина, който има SLR или видеокамера и който ви казва, че „всичко ще бъде по най-добрия възможен начин“, в крайна сметка не е гаранция за висококачествени фото и видео материали.

Опит на сватбеният фотограф в Костинброд

Наличието на серия от снимки от няколко сватби в портфолиото на фотограф е добър знак. Трудно е да се прецени по отделни снимки от различни сватби дали художникът е близо до вас по стил и подход към снимането – или не.

Дали ще препоръчате или не приятели или роднини / познати зависи от вас. Не е задължително онези изпълнители, които са харесали – ще ви подхождат. Може би искате не просто наличието на условието „за да не затрупате снимането“, но и нещо повече – определен стил на снимане и обработка, атмосферен, нещо, което не сте виждали в сватбените снимки и видеоклиповете на професионалистите, които ви съветват.

Нека вашата душа избере професионалистта

И накрая, има незадължителни, но изключително желани условия при избора: собствени реквизити на фотографа или видеографа за създаване на оригинални снимки и видеоклипове, познаване на маршрутите за сватбени разходки във вашия град, познаване на актуалните сватбени тенденции и активна помощ със съвети при подготовката за сватбения ден.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Слушайте сърцето си, интуицията, слушайте горните съвети и няма да имате трудности с избора на фотограф и видеограф за сватбата – самите хора, които ще запазят вашата уникална любовна история в цифрова форма – красиво и емоционално.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *