fbpx

Сватбен фотограф в Разлог

Търсите сватбен фотограф в Разлог

Имате нужда от сватбен фотограф в Разлог, за вашият незабравим сватбен ден, можете да ни се доверите. Ние работим с много добри професионалисти- сватбени фотографи, с голям опит във фотографията, снимали са десетки, някои от тях и стотици сватби. Сватбената фотография ни е страст.

Портфолио на добрият сватбен фотограф в Разлог

Портфолиото е лицето на фотографа. Той внимателно го гледа и наблюдава. Но, както в живота, външната красота може да бъде измамна. По време на всяко снимане можете, съвсем случайно, да направите няколко успешни снимки, да ги оближете във Photoshop и да се покажат на публично място.

Сватбен фотограф в Разлог
Сватбен фотограф в Разлог

Но това не означава, че цялата снимка ще изглежда като тази единична снимка. Често се случва фотографите да обработват внимателно точно тези няколко случайно успешни фотографии, а останалата част от снимките, разграбена нагоре, се прогонва от готовите пресети.

Ако искате да сте сигурни, че цялата снимка ще изглежда перфектно, помолете фотографа да покаже индивидуални сватби или любовни истории като цяло.

Цени за сватбен фотограф в Разлог

Сравнете цените. Случва се слабите фотографи, напълно необосновано да вдигнат цената до небето, докато добрите специалисти в същото време работят на средна цена.

Трябва да обърнете внимание на това, което допълнително предлага всеки фотограф. Цената може да включва само снимане и може би фотоалбум, сувенири или слайдшоу като бонус. Има смисъл да се търси специалист в съседни градове.

Понякога е много по-изгодно да доведеш добър фотограф от съседен град, отколкото да платиш същия посредствен, местен „професионалист“.

Имам нужда от фотограф, как да избера правилният за мен?

Сравнете условията. Всички фотографи работят по различни начини, така че трябва да обсъдите всички нюанси предварително и ако нещо не ви подхожда, потърсете друг специалист.

Може да не отговаря: работно време, срок, качество и т.н. Знаеш ли, някои особено опитни фотографи дават снимки след половин година или дори година, но резултатът обикновено си заслужава. Новаците фотографи вероятно ще обещаят да ви дадат снимката след няколко седмици. Не се подлъгвайте от подобни оферти.

Консултирайте се с приятели. Ако някой от вашите приятели или познати вече се е занимавал с някой от фотографите и е бил доволен от работата му, защо да не се възползвате от това и да поканите вече проверено лице на вашето събитие.

Лична среща с фотографа

Запознайте се лично. Трябва да се срещнете не само, за да обсъдите нюансите и да видите работата (интернет кореспонденцията е достатъчна за това), но по-скоро да се уверите, че този фотограф ви подхожда и ви харесва като личност.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Ако фотографът не ви съчувства и чувства доверие, ще ви е трудно да работите. Най-добрият вариант би била пробна фотосесия преди тържеството, която ще ви помогне да разберете дали сте направили правилния избор. Например преди сватбата можете да премахнете малка любовна история за това как сте се запознали.

Последвайте ни и във Фейсбук страницата ни!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *