fbpx

Сватбен фотограф в Благоевград

Добър сватбен фотограф в Благоевград

След като прочетете целия текст, ще разберете как се избира истински творчески сватбен фотограф в Благоевград. Може би това ще се отрази на вашата ценностна система, което ще ви помогне да изберете правилния вариант за вашата сватба.
В статията се обсъжда и времето на финансовата част, което несъмнено ще позволи по-логичен подход към въпроса за паричните разходи. И накрая, малко от моето съдействие за правилната оценка на снимките.
Сватбена фотография в Благоевград
Сватбена фотография в Благоевград

Сватбен фотограф в Благоевград

Вътрешното ми желание постоянно да мисля за нещо нестандартно, дори ако това в крайна сметка води само до подигравки на онези, които бих искал да харесвам, сега ме накара да напиша статия за сватбените фотографи.

Ще започна с основната идея: фотографът не трябва да бъде изключително сватбен. Защото снимането на сватби често означава свикване с шарки и загуба на страст, което води до творческа осификация. Да, съгласен съм, че човек, който прави нещо без край, трябва да го прави наистина добре.

Но това е само от една страна … защото говорим за креативност, а не за сглобяване на кибритени кутии, базирани на психиатричен интернат. От друга, по-разумна страна, такъв човек, който участва много често на сватби, т.е.губи най-ценното чувство в творчеството – чувство на радост.

Това може да се сравни със секса: веднъж – това е божествено, много и често – сиво и разрушително. Като цяло в резултат на философски клюки на масата изтръгнах версията си за това кой е сватбеният фотограф.

Как обикновено започваме търсенето на сватбен фотограф в Благоевград?

Е, повечето клиенти, които попитаха първо, попитаха цената … Да, би било нелепо да се поддавате на такава статистика и да напишете цяла статия за покупките. Това неизбежно би довело до неприятния извод, че добрият сватбен фотограф не е за всеки, но в една от точките, доказващи това, вие бихте разпознали себе си.

Как се определя цената за сватбен фотограф?

Абсолютно не искам да пиша тук за това, за което плащате и на кого. Вместо това искам да говоря за духовния компонент на професионалист, който чрез работата си е зает да разширява границите на нашата Вселена, за да можете да виждате по-добре.

Сватбеният фотограф е фотограф, който се откроява от повечето други, така да се каже, видове фотографи, като работи в името на печалбата … Това не е печатна грешка, а чистата истина, ако приема сватбите повече от два пъти месечно (в крайни случаи – три, но най-добрият вариант е 1 път на месец).

Добрите ми приятели ми казаха, че сватбата им е заснета от човек, който преди тях е имал 6 дни сватбени снимки подред. Дори брилянтен майстор на снимки би се уморил при такъв натоварен график, което ще доведе до лоши резултати.

Такива фотографи сами не обработват снимките си, така да знаете. Това се прави от фрийлансъри или човек от екипа на фотографа. Оказва се бизнес + стандартни снимки. Креативният фотограф търси двойки, който да отговаря на водещото му усещане и снима сватбата им за вдъхновение.

Търся сватбен фотограф в Благоевград

В този процес съветникът създава нови щрихи.Той избира хора с надеждата отново да се доближи до определена холистична емоционална картина, толкова необходима за подхранване на работата му, за да се опита да го види отново. В същото време той не прави доклад за това как всъщност е било.

Благодарение на неговите усилия и визия незабележимите чудеса изведнъж стават доловими, а видимите излишни – незабележими. По принцип истинският сватбен фотограф вижда хората по специален начин – като във филм за любовта.

Защо му е необходимо това?

И, използвайки оригиналността на погледа си, той иска да сподели това. Защо му е необходимо това? Кой знае … Вероятно удовлетворява някои Той избира хора с надеждата отново да се доближи до определена холистична емоционална картина, толкова необходима за подхранване на работата му, за да се опита да го види отново.

В същото време той не прави доклад за това как всъщност е било.Благодарение на неговите усилия и визия незабележимите чудеса изведнъж стават доловими, а видимите излишни – незабележими. По принцип истинският сватбен фотограф вижда хората по специален начин – като във филм за любовта.

Цена за сватбен фотограф в Благоевград

Фотографът обича да показва заснетите снимки на своите клиенти и да вижда техните усмивки, радост, благодарност, защото това също е вдъхновяващо. Гледайки ги, той с удоволствие чувства, че си е свършил работата по-добре от миналия път.

Тоест, добрият сватбен фотограф работи за удовлетворение, което му помага да се усъвършенства и да иска да се развива. Той е позитивно настроената съставка на сватбения ден. Малко раздвижено, но изключително подходящо …

Обърнете внимание – такъв фотограф не е за забавление на публиката и създаване на външния вид на нещо.Той няма да ви озари времето, ако се случи така, че нямате какво да правите. Но той няма да въздъхне, седнал в ъгъла с цигара, от факта, че няма какво да прави.

По принцип не всеки добър фотограф може да бъде добър сватбен фотограф.

За какво реални си даваме парите, когато наемем добър сватбен фотограф?

Удовлетворение? .. Съвършенство? .. Вселена? .. Все пак не мога да говоря за сватбен фотограф, без да споменавам пари.Но тъй като това е така, защо да не създадете здрав ум тук? Много хора смятат, че да си фотограф е лесно и да плащаш, следователно, няма нищо особено. Понякога, слушайки подобни мнения, можете да се натъкнете на истински абсурд.

Търсейки своя фотограф, тези мнозина се ръководят само от предварително определен праг на цената. Е, всеки има своето мнение, приоритети и портфейл. Повечето от тях, не разбирайки това, намират своя фотограф според бюджета си и са удовлетворени до деня, в който получат снимката. Но понякога имат късмет …

Професионален сватбен фотограф в Благоевград

Има такива, които са готови да преместят предварително зададения праг на цената, осъзнавайки че всичко, което се предлага при поискване, е „евтино“, не отговаря на техния вкус. Някой изобщо не мисли за пари, като се фокусира върху търсене на фотограф в мрежата.

И някой разбира, че най-важното в деня на сватбата е 3 точки: да изглеждаш добре, да се чувстваш добре и за ценни спомени да поканиш добър фотожурналист. Такива хора разбират, че подобно събитие трябва да се проведе в атмосфера на невероятна почивка, в кръга от приятели и роднини.

Изобщо не е за тях да пушат под дървото през жегата през целия ден, да пуснат всички радости от общуването с близки сами и да се отдадат на безкрайните опити на определен „господар“ да направят откачен портрет, който предстои да се окаже.

И какво в действителност си струва да платите?

И в действителност си струва да платите само това, което остава в паметта ви като ценно, а не за „попълнен стандартен формуляр“.  Но се опитайте да си представите: изведнъж това хубаво момиче-фотограф, което се бърка с добра обектна снимка (обувки, пръстени, цветя, кученце с лък …), обучил професионални умения, следвайки съветите на модераторите в запасите от снимки, просто прехвърля уменията си към хората?

Може би сте впечатлени от снимане с пръст и сте сигурни, че това е професионално? Но серийното снимане, ако не на Световното първенство по хокей, то от банално отчаяние да се опитате да уловите момент, който не виждате. Факт е, че различните фотографи снимат различни неща. Не всеки знае как да прави снимки на хора и ще имате късмет, ако такъв ваш майстор на снимки знае за това.

Тогава той ще предложи качествени замествания: пръстени, общи планове, с красиво блестящи листа на слънце и изобщо дори пейзажи – като цяло той ще изложи какво може да направи добре.

Не всеки може да бъде портретист! Сватбеният фотограф е на първо място портретист и психолог до самия връх на пръста. Преодолявайки умората, той емоционално празнува с вас,

Какви други трудности има пред избора на сватбен фотограф в Благоевград? 

Гледайки снимки на сватбен фотограф, хората рядко обръщат внимание на истинския смисъл, вложен в тях, и като цяло, на неговото присъствие. Оценката им за фотографското умение, което правят под натиска на съветите на „умни“ мислители от Интернет, е безполезна.

Те се карат в задънена улица и изобщо не обръщат внимание на това: рокля, обувка, красив пейзаж, докато често обсъждат някого на снимката („той е странен“, „тя е смешна“, „и това …, да, също нещо не е наред. „) След това те се поставят в същите условия и казват, че фотографът е зле.

Или: „О, каква красива рокля, палми, планини и вода …“ – означава, че той е добър. Това мнение по някаква причина е много често. Предлагам ви да научите как да виждате основното – как сватбените моменти работят моменти на любов, дори и да не е изразено в момента. Колко е вярно това какво е показано на снимките му?

Можете да разгледате и да видите мнения за нас на нашата страница във Facebook.

Зрелостта на фотографа

Използвайте принципа „вярвайте / не вярвайте“, когато гледате лица. Така че можете да научите много за зрелостта на фотографа. Зрелият фотограф се усмихва, прегръща, целува, напомнящи за западното кино с добри актьори, излишъкът в краищата на кадъра се превръща в причудливи шарки, а железните стълбове, стърчащи от земята, приличат на фанфари. … и всичко е искрено.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Тогава идва истинският сватбен фотограф за първата среща. Той иска всичко това – истинска, непредсказуема любов с вашето участие. Бих те посъветвал да направиш това? .. Като него или нещо … приличат на фанфари. … и всичко е искрено.

Свържи се с нас 0899 85 75 00 или на контакт формата за подробности и среща с професионален фотограф!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *