fbpx

Сватбен фотограф в Хасково

Търсите си сватбен фотограф в Хасково

Искате да намерите най-добрият и най-подходящият сватбен фотограф в Хасково, попаднали сте на точното място.

Намирането на подходящия фотограф за вашата сватба не е лесно и понякога стойността на този избор е сериозно подценена. В днешно време много от тези, които не се занимават с фотография, смятат това изкуство за тривиално и смятат, че дори тяхното познанство, отдавайки се на снимане през уикендите, не може да се сравни с професионалният сватбен фотограф.

Сватбен фотограф в Хасково
Сватбен фотограф в Хасково

Във фотографията, както и във всяка област, е много важно да може да се разграничи любител от професионалист, чиито умения се формират от дълго обучение, богат опит и любов към работата му. Можете да получите качествена услуга и да избегнете разочарование само като работите с професионалисти.

Сега на пазара има много сватбени фотографи и вярвам, че трябва да изберете този, чийто стил и визия са ви най-близки и чийто индивидуален подход и лични качества ви впечатляват.

Какъв трябва да бъде Сватбен фотограф в Хасково?

На първо място, фотографът трябва да изпълни основните принципи на качествена фотосесия, а именно: да покаже сюжета, да заснеме най-ярките моменти, да зададе правилните настройки за светлина и цвят и много други. Но в същото време всички разбират, че качествената „сурова рамка“ не е крайният резултат.

Всяка снимка изисква прецизиране, ретуширане. Дълбочината на ретуширане зависи от задачата.

Струва си да се подчертае, че въпреки възможностите на съвременната компютърна обработка и сложността на програмите, само специалист може да извърши наистина умело покритие. В работата на всеки съвременен сватбен фотограф ретуширането е голяма част от успеха на цялата сватбена фотография.

Кога ще получа сватбените снимки?

Някои фотографи сядат за усърдния процес на обработка и отделят много свободно време за него. В резултат на това младоженците са просто обречени да чакат готовите снимки до три месеца. А сега си представете ситуацията, в която фотографът дава готовите снимки за два дни, от които той отделя само час за подбора на материал и изпраща за обработка.

Да, това е абсолютно реално с PRO-POST услугата! По този начин фотографът освобождава време за нови поръчки, съответно увеличава приходите си и най-важното повишава нивото на самите услуги, т.е.

В резултат: всеки си върши работата – фотографът прави снимки, ретушът е ретуширащ, младоженците са щастливи!

Ретуширане на сватбените снимки

Ретуширането на сватбени снимки обаче и всякакви други може да бъде с различна сложност на обработката: основен, основният елемент от който е общата корекция на картина и премахване на очевидни недостатъци или по-подробна обработка.

Отстраняване на „шум“, прах, мръсотия и други дефекти на изображението. Ретуширане на кожата, лесна корекция на фигурата, острота, яркост, настройки на контраста на изображението. Често се използва художествена корекция.

И особено актуална тема е премахването на ненужни обекти в кадъра. На сватба често се случва снимането да се провежда в „екстремни“ условия: оживена улица, парк с деца, претъпкан ресторант …

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

В такава ситуация е трудно да получите качествени снимки, защото важни хора от събитието, както винаги, забравят да правят снимки и непознати. , напротив – случайно ще влезе в кадъра. Снимката, след като премахнете ненужните предмети, ще изглежда така, сякаш този допълнителен елемент никога не е бил върху него!

Последвайте ни във Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *