fbpx

Сватбен фотограф в София Бели Брези

Добър сватбен фотограф в София Бели Брези

Сватбен фотограф в София Бели Брези. Здравейте скъпи бъдещи булки!) В тази статия бих искал да напиша няколко съвета, така че вашата сватбена фотосесия да не е изтощителна, а вашата сватбена разходка в София да бъде запомнена не като дълги пътувания през задръстванията, а като забавно време в този важен ден като сватба. Вижте и прекрасната статия с част от порфтолиото ни сватбен фотограф в София.

Много булки, когато избират места за разходка, не мислят за задръствания, трудностите при придвижването от мястото на разходката до ресторант и други важни детайли от сватбения ви ден. В крайна сметка впечатлението за вашата сватба като цяло ще зависи от това как прекарвате сватбата си като цяло, как и къде ще направите вашата сватбена разходка.

И още по-топли и вълнуващи чувства ще останат с вас от този ден. Кой е сватбен фотограф?знае къде е по-добре да отидете на сватбена фотосесия и как най-добре да обмислите маршрута, така че сватбената разходка в София да е радост. В крайна сметка прекарваме с вас, скъпи булки, по цял ден!)) Може да прочетете и сватбен фотограф, доста пълна и подробна публикация с много снимки.

Цена за сватбен фотограф в София Бели Брези

Цената се определя на базата на услугата времето и екипа който изберете за вашият повод, сватба, кръщене или рожден ден или съвсем друга услуга. Свържете се с нас на телефона отдолу за да обсъдим датата и подробностите за вашето тържество.

Телефон на сватбен фотограф в София Бели Брези

Съвети за планиране на сватбен маршрут за разходка София
Не правете маршрута на сватбената разходка, така че да е час да отидете до мястото на фотосесията и след разходката още един час да отидете до ресторанта. Дългото пътуване е изтощително за вас и вашите гости. Изберете места по-близо до вашето място.

Сватбен фотограф в София Бели Брези
Сватбен фотограф в София Бели Брези

Професионален сватбен фотограф в София Бели Брези


Не извеждайте всички гости на разходка. Достатъчно е да вземете най-близките приятели. В противен случай с голям брой гости на разходката ще ви е трудно да организирате всички заедно. Често ще трябва да отговаряте на обаждания от изгубени приятели, които решат да се разходят в парка по свой собствен маршрут.
Носете много безалкохолни напитки със себе си, особено през летните месеци. По този начин не е нужно да се спирате по магазините, за да си купите нещо. Разгледайте и сватбен фотограф във Варна и региона.


Намерете предварително отговорен приятел и му дайте всички контакти на приятели, които ще бъдат на разходка. И на приятелите му контактите му. И тогава той ще може да поеме всички организационни въпроси.
Не забравяйте, че може да е много горещо през летните месеци и е по-добре да изберете сенчести паркове, за да можете да понасяте по-лесно жегата и да не присвивате на слънце при снимане.

Фотограф за кръщене в София Бели Брези


Ако има възможност, тогава се разходете изобщо без приятели – това ще направи процеса на заснемане по-продуктивен :))
В горещо време булките трябва да вземат матиращи кърпички за лице.


По-добре е да пътувате предварително по маршрута, подготвен за сватбения ден. Така че можете да си представите колко точно ще отнеме пътят.
Трябва да разберете, че сватбата не е само ден от фотосесия, където трябва да отделите 5 часа за фотосесия. Това е ВАШИЯТ празник!

 Фотограф за рожден ден в София Бели Брези

И трябва да сте сигурни, че първо ще го запомните като празник на вашето семейство. За да можете след години да си спомняте само с усмивки и трептене в сърцето си онези положителни емоции, които присъстваха в сватбения ви ден. И, разбира се, правилният маршрут само ще подобри настроението ви! В крайна сметка, когато сватбената разходка в град като София е бриз, това зарадва всички – както младоженци, така и гости.

Винаги можете да ми зададете въпрос за времето на вашата сватба или за планиране на маршрут за сватбена разходка чрез контакти . Ще се радвам да помогна!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *