fbpx

Сватбен фотограф във Велико Търново

Търсите сватбен фотограф във Велико Търново

Имате нужда от сватбен фотограф във Велико Търново? Попаднали сте на точното място в точното време, ние ще Ви помогнем в избора на най-подходящият сватбен фотограф за вашите нужди.

Веднъж, преди около 6 години, дойдох да посетя роднини и там съм чичо братовчед и казва: „Ето аз съм инженер, баща ви е химик, майка ви е адвокат, а вие сте сватбен фотограф … каква професия е това? Е, това не е работа, това е така … хоби, боклук … не можете да отидете далеч и да се пенсионирате …

… Разбира се, сватбеният фотограф не е хирург, не е учител по висша математика и без фотографи светът със сигурност може да живее, но дали е необходимо?

Сватбен фотограф във Велико Търново
Сватбен фотограф във Велико Търново

Добър сватбен фотограф във Велико Търново

Но от години насам преминахме през огромен брой семинари и стажове в областта на фотоизкуството и кинематографията и работихме над толкова много сватби и други снимки, че с увереност мога да кажа, че сега фотографията е наша професия и ние знаем всичко за нея (е, почти всичко).


И това, повярвайте ми, е страхотна наука!
В крайна сметка професионалният сватбен фотограф не е човек, купил SLR камера и се е научил да натиска бутон.

Сватбеният фотограф е специалист в портретната фотография и в репортажната снимка, в предметната снимка и в съвременните условия в студийната снимка.

Кой е сватбеният фотограф и каква му е цената?

Сватбеният фотограф е човек, който оставя спомен за уникално събитие. А сватбата е едно от най-важните събития в живота на хората.

Сватбеният фотограф е основният свидетел на създаването на семейство, а паметта, която ще остане за потомци и ще се предава от поколение на поколение, зависи от това как вижда това събитие …

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

А сватбеният фотограф е мини-психолог, който ще помогне в трудни времена булка и морално подкрепят младоженеца.

Освен това сватбеният фотограф е семеен фотограф. В крайна сметка често младоженците ни пускат в къщата им, в семейството, което за нас лично е много решаващ момент. В крайна сметка всяко семейство има свои традиции и правила, това е своя собствена мини история …а за нас сватбената фотография е историята на хората, които обичат ….

Последвайте ни във Фейсбук!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *