fbpx

Сватбен фотограф в Ямбол

Търсите си сватбен фотограф в Ямбол

Имате нужда от сватбен фотограф в Ямбол и се чудите към кого да се обърнете. Попадна ли сте на правилното място. Ние ще Ви помогнем в избора на сватбен фотограф, на база на вашите изисквания.

Сватбен фотограф в Ямбол
Сватбен фотограф в Ямбол

Казват, че момиче при първата среща с хубав човек измисля име за бъдещите си деца и внуци. Всяка шега има някаква истина! Всички знаят, че жените са по-склонни да планират от своите партньори в живота. Например, те мислят за сватбата си … като започнем от детската градина. Така че, когато най-накрая пристигне дългоочакваната оферта, няма място за грешка. Всичко трябва да върви перфектно!

Всички точки са еднакво важни: коя рокля да изберете, колко гости да се обадите и дори какви салфетки в цвета ще бъдат на масата? Излишно е да казвам, колко важен е изборът на сватбен фотограф ? От коя страна подхождаме към този въпрос, ако по принцип фотографите знаете само „добре, този, как е, о, колко е зле с моите имена“.

Не е страшно, можете да го разберете. Основното е да разберете себе си, какви снимки харесвате, как виждате вашия сватбен албум? И да имам време за това.

Какво представлява съвременната сватбена фотография ? Ако шофирате в търсачката „ сватбен фотограф в България “, тогава неподготвен човек може да се побърка. Сватбената фотография е силно конкурентно поле. Преди да се потопите в бездната на търговските оферти, ви предлагаме първо да се впуснете в хода на нещата.

Кой е най-добрият фотограф за мен?

Това е сватба

Сватбената фотография е поверена най-добре на фотографа, професионалист, който се специализира в сватбената фотография, е заснел повече от една церемония. Това се дължи на спецификата на работата. Готиният сватбен човек е човек-оркестър: той е едновременно портретист и умен репортер, знае как да работи със светлина, психолог и много други!

А вие се обърнахте например към студиото на гуруто на снимане или – още по-лошо – към пейзажист. Има шанс те да нямат време да заснемат важни точки и освен това те не знаят как да се държат в ритуалната, където можете да застанете, когато трябва да сте по-внимателни.

Проектирайте всяко ваше портфолио във вашата реалност. Не трябва да се фокусирате върху фотосесии, направени на Малдивите, ако планирате да бъдете снимани, да речем, в Ямбол. Потърсете фотограф, който може ефективно да впише булката и младоженеца в градския пейзаж.

Личен сватбен фотограф в Ямбол

Ние наричаме „наш“ фотограф. Първото нещо, което трябва да разберете е дали фотографът е свободен в деня, в който планирате сватба. След това установяваме прогнозната цена . Със сигурност имате в главата си сумата, която ще харчите за фотографа. Ако се вписвате в отпуснатия бюджет, тогава трябва да се срещнете с такъв фотограф.

Първа среща с фотографа

Телефонен разговор определено не е достатъчен – не поръчвате пица! Задължително е да се срещнеш с фотограф. Ами ако просто не ти хареса? Това трябва да е най-приятният човек за вас, каните го на вашата сватба, доверете се на историята на вашето семейство: това е много интимен момент. Никога не се срещайте набързо!

Отделете време, за да обсъдите всичко в спокойна атмосфера. Препоръчително е срещата да се провежда през деня, на дневна светлина в стая, където е достатъчно светло. Помолете фотографа да донесе снимки на срещата. Можете да поискате да видите снимките на една сватба изцяло или само ключови точки.

Обадете се на фотографа тези, които считат за важни за себе си в сватбата. Не договаряйте повече от пет срещи. Те трябва да се провеждат в най-близкото време един от друг.

Цена за сватбен фотограф в Ямбол

Всеки разглежда цената на работата си по различен начин. Някой обича почасово да плаща повече, някой прави пакетни оферти. Ако поръчате фотографа предварително, често можете да получите отстъпка, да снимате на цената от предишния сезон или ще се предлагат други приятни бонуси.

Можете също да получите отстъпка от снимките, ако поръчате любовна история преди сватбата. Това е тест с писалка. Ще се почувствате като модел, ще свикнете с фотографа и начина му на работа, той ще ви разбере по-добре.

Освен това никой няма да ви притеснява, няма да ви се налага да бързате никъде, като на сватба. В резултат на това ще получите прекрасни снимки, които с удоволствие поставяте във вашия сватбен албум.

Какъв фотограф търсите?

Помислете какво бихте искали да получите? След сватбата фотографът може да ви подари диск или флаш устройство със заснемане или можете да поръчате фотокнига. Ако искате диск със снимка: разберете колко кадри най-накрая раздава фотографът. Много е важно да запомните, че основното не е количеството, а качеството.

Затова не се обезсърчавайте и не се плашете, ако фотографът не е готов да даде всички снимки, направени на вашата сватба. Фотограф цени репутацията му, не е изгодно за него да дава абсолютно всичко. Винаги има някой, който пуска тези снимки в интернет: няма значение, че снимката е неуспешна, но тук свърших добра работа.

Това разваля репутацията на фотографа. Между другото, и не ви прави чест. И като цяло тя не носи никаква стойност. Спомнете си как един ден дойдохте на гости на приятели и ви седна да гледате домашно видео „как отидохме в Египет“. Час и половина филм, което е неинтересно дори за тези, които са го заснели.

Портфолио на сватбеният фотограф

Признайте, бяхте ужасно отегчени. Не карайте приятелите си да гледат след това безкраен брой албуми в социалните мрежи – „Нашата сватба. Част 6 „. Професионалистите не винаги правят ретуширане на всички кадри, които след това раздават. И това трябва да бъде обсъдено предварително.

Може би фотографът от цялата снимка ще направи само десетте най-добри снимки. И тук отново – основното качество. Но можете да отпечатате тези десет снимки в голям размер. И това трябва да бъде обсъдено предварително. Може би фотографът от цялата снимка ще направи само десет от най-добрите снимки.

И тук отново – основното качество. Но можете да отпечатате тези десет снимки в голям размер. И това трябва да бъде обсъдено предварително. Може би фотографът от цялата снимка ще направи само десет от най-добрите снимки. И тук отново – основното качество. Но можете да отпечатате тези десет снимки в голям размер.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Фотокнига след сватбата

Фотографът трябва да знае преди сватбата, че искате да получите фото книга на изхода . Тогава той ще направи снимки точно за този формат: тогава той ще има трудна задача – да превърне това в едно произведение. Снимките трябва да са в същия стил и да разказват история. Помолете да донесете готови книги на срещата, вижте, докоснете, разберете – искате ли това?

Надяваме се, че нашите съвети са ви помогнали при избора на сватбен фотограф! Можете да следите всички актуални публикации във нашата страница на Фейсбук.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *