fbpx

Сватбен фотограф в Кюстендил

Професионален сватбен фотограф в Кюстендил

Търсите си професионален сватбен фотограф в Кюстендил? Ние сме тук за да Ви помогнем в избора, за най-подходящ сватбен фотограф.

Сватбените фотографии и филми дават възможност за пореден път да преживеят най-трогателните и романтични моменти от празненството, да си припомним онова ослепително чувство на щастие и може би след много, много години брак, да се погледнем отново с очите си към кокошките влюбени млади двойки.

Сватбен фотограф в Кюстендил
Сватбен фотограф в Кюстендил

За да създадат снимки или видео скици, за да събудят подобни емоции, техните създатели трябва да притежават не само професионални умения и опит, но и талант, интуиция и способност да „уловят” момента. По правило наистина силна работа се получава, когато работи добре координиран екип от няколко професионалисти, а не отделно сватбен фотограф и видеооператор.

Вижте също и статията сватбен фотограф в Благоевград!

Екипният подход ви позволява да заснемете събитието от различни ъгли и в крайна сметка да получите не набор от различни снимки, а интегрална картина, която предава атмосферата на празника.

Цена за сватбен фотограф

Специалистите, с които сътрудничим са най-добрите в областта. Те знаят точно как трябва да се направи снимката, сватбеното видео – не само по отношение на настройката на рамката, но и по отношение на организацията на процеса.

В допълнение към класическото фото и видео заснемане на сватбена церемония и банкет, можем да организираме:

  • въздушно видео заснемане с дрон (ви позволява да оцените мащаба на събитието);
  • редактиране на клипа в деня на сватбата (дава възможност да се показват моментите на сватбената церемония на екрана по време на банкета)
  • запис и излъчване на случващото се на банкета онлайн на екрани (подходящо за големи заведения);
  • заснемане на предварителната сватба „Любовна история“ с развитието на сценария;
  • „Промяна на интервю“ с гостите и показването им на банкет (интерактивен за гостите);
  • заснемане на поздравителен музикален видеоклип с гости в деня на сватбата и го показва на екрана вечер;
  • изработка на сватбен сайт и публикуването му в Интернет (модерна алтернатива на сватбена книга).

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!


С всяка двойка сватбени снимки и видеоклипове се планират индивидуално. Вие сами избирате специалистите (това ще бъде лесно да направите според портфолиото, предоставено от личния ви мениджър на сватбата), зададете време за снимане и определете набора от услуги.

Как се определя цената и каква е цената за сватбен фотограф?

Фотографите и операторите със сигурност ще обсъдят с вас детайлите на бъдещия материал (стил, степен на обработка и т.н.), ще изслушат предложения и предложения. За останалото можете спокойно да разчитате на тяхното умение – сигурни сме, че резултатът ще ви изненада приятно и ще ви зарадва.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *