fbpx

Индивидуална фотосесия

Индивидуална фотография

Индивидуална фотография  е всякакъв вид снимане, в който участват един или дори няколко души (моделите са обект на фотосесия). Можете да снимате конкретно лице или компания, в зависимост от целта и творческите идеи на автора.

Има много сценарии за фотосесии в стил, външен вид, лъкове и други. Това е чудесна възможност да реализирате своите фантазии. Искате да сте супергерой, принцеса и или жена вамп? Имате нужда от бизнес портрет за портфолио или нови снимки за социална мрежа? Можете да наемете различни костюми и да получите страхотни снимки в заветното изображение.

Индивидуална фотосесия
Индивидуална фотосесия

Видове индивидуална фотосесия

Фотографията е огледало на вашата личност. Професионален фотограф знае как да създаде образ, който да предаде характер на снимката, да отразява настроението, дори мислите.

Индивидуална фотосесия е популярна услуга за жени и мъже. Фотографът разкрива уникалността на модела с помощта на художествени средства: светлина и сянка, цветни нюанси, избор на планове за размер.

Каква фотосесия ви трябва?

Традиционна портретна фотосесия.

Най-популярният тип индивидуална фотосесия в София. Всичко е според каноните на портрета: човек гледа директно в камерата, фокусира се върху лицето. Една снимка традиционно се подрязва на две трети.

Опитен майстор на фотосесия задава светлината във фотостудио, помага да заеме поза, която подчертава предимствата на модела. Изискват се портретни издънки на открито, на градските улици.

Портретна фотосесия в околната среда.

Професионален фотограф прави портрет на героя в естествена за него среда: учителят дава урок, лекарят работи в болницата. Заснемането на снимка може да бъде поетапно. Отчитането на фотосесия за портрети се счита за отнемащо време.

Фотосесия с бизнес портрет

Солидният бизнес портрет е от значение за онези, които мечтаят за кариерно развитие. Такива снимки са необходими на държавните служители, мениджърите, мениджърите на София. Изключително строг стил на фотосесията, мощно изображение.

Фотосесия за портрет за красота и мода

Задължителни елементи на фотосесия в местата на фотостудиото: креативен грим, прическа по поръчка, дизайнерски дрехи. Снимките ще помогнат при подготовката на портфолио от актриси, начинаещи модели. Имате нужда от висококачествени снимки за ретуширане. Фотосесията за красота и мода в София може да се направи от майстори на високо ниво.