fbpx

Сватбен фотограф в Якоруда

Добър сватбен фотограф в Якоруда

Сватбен фотограф в Якоруда. Ако попитате сватбен фотограф кое време е най-подходящо за фотосесия, тогава като цяло отговорът ще бъде следният: ще кажем, че харесваме вечерното слънце, което не грее много горещо, в небето има красиви облаци, предвещаващи топъл летен дъжд и духа лек еластичен вятър.

Съгласете се, че условията са близки до идеалните и ако сватбата е планирана в Якоруда, това е все едно да играете на лотария. Но ако всичко съвпада, тогава страхотните снимки стават победа . Сватбен фотограф в Благоевград и региона, избора е във вашите ръце, доверете ни се и се свържете с нас за да разгледате нашето портфолио.

Да, много рядко се казва, че времето е идеално за снимане! Добра светлина, комфортна температура, нарисувано драматично небе – забелязвате всичко това на едно място в момент, когато дори нямате под ръка камера)

Сватбен фотограф в Якоруда
Сватбен фотограф в Якоруда
Сватбен фотограф в Белица
Сватбен фотограф в Белица

Сватбен фотограф в Белица

А сватбената фотография като цяло се различава по това, че има нужда да снимате в условия, независими от вашето желание. Но това е цялата тръпка!
Ето защо обожавам леки сватбени рокли на булки, разпуснати и следователно стилни прически, така че когато духа силен вятър, сякаш всичко е готово за излитане и реене във въздуха!

Но ако вали на сватбата, тогава не бива да се страхувате да накиснете или изцапате роклята! Снимките в дъжда се получават със специална магия, уютни и красиви.

В края на краищата, както се казва, природата няма лошо време, има добри и лоши фотографи! Изберете добър фотограф за вашата сватба !

Цена за сватбен фотограф в Якоруда

Цена за сватбен фотограф в Якоруда
Цена за сватбен фотограф в Якоруда

Когато за пръв път започнах да снимам сватби, бяха на мода пухкави пластмасови рокли на корсети, с пръстени на фусти и плат, покрит с пайети. За да бъда честен, това беше боклук, тъмнина, содома и гомора. И колко прекрасно е, че сватбените рокли са станали по-скромни, по-леки и по-елегантни.

Като цяло отношението към дрехите според мен се е променило от някакво послание, гръмко изявление за специалния статут на носителя, до желание да се намери личен комфорт, без да се налага да се доказва на никого, каквото и да било.

Прочетете още и за сватбен фотограф в София

Как да се справим със стреса, да се успокоим и да успокоим булката?

 • Вземете със себе си необходимия комплект екипировка, приготвен вечер.
 • Не забравяйте да проверите всичко и бъдете сигурни в това, което правите!
 • Най-вероятно булката се събуди рано и процесът отдавна е стартиран без вас, защото стилистът работи …
 • Не изпадайте във вече създадената атмосфера, вървете тихо и не прехвърляйте цялото внимание върху себе си.
 • Не започвайте да снимате веднага! Огледайте се, преценете ситуацията.
 • Може би внимателно да разглобите мястото за себе си и ако гримьорът и булката вече са готови да ви пуснат в работния процес, внимателно ги преместете, където искате.
 • Подбор на снимки вечер или по пътя към снимките ще ви помогне да не намалите скоростта и да разберете навреме какво трябва да направите, ако сте объркани.
 • Можете да включите удобна музика и да създадете желаната атмосфера.
 • Участвайте в разговора, поддържайте разговора. Не бъдете сянка с камера в ръка …
 • Ако се шегувате, шегата е смешна! Бъдете себе си, не копирайте шеги или шеги от колегите си. Всичко е индивидуално, може да не изглежда толкова добре от устните ви.
 • Може да разгледата и подробната статия за избора на сватбен фотограф!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *