fbpx

Резервиране на фотограф

Как да се запишете за фотосесия?

Записването за фотосесия е изключително просто, след като направите и резервиране на фотограф . Изберете желания пакет услуги и попълнете простите полета във формата за обратна връзка. Не се притеснявайте за поверителността на вашите данни: гарантирам защитата на клиентите си от спам.

Ако желаете, можете да се регистрирате за фотообаждане – 0899 85 75 00 или да ни напишете лично съобщение office@fotografite.com

Колко време отнема да резервирате време за фотосесия?

В това отношение няма строги правила, следователно е по-удобно да обсъждате желаната дата на снимане поотделно. Но тъй като имам доста стегнат график на фотосесиите, по-добре е да резервирате времето предварително, поне няколко месеца ( 3-4) преди желаната дата.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Резервиране на фотограф

Ако искате студийна фотография, имайте предвид, че в най-популярните фотостудия доброто време се подрежда доста активно и колкото по-рано вие и аз запазим време, толкова по-големи са шансовете, че ще можем да изберем най-удобния вариант и да не се задоволяваме с остатъците (особено това касае новогодишните фотосесии, които се провеждат през ноември, декември и януари: стаите в най-красивите ателиета се резервират предварително).

Резервиране на фотограф
Резервиране на фотограф

Къде ще снимаме?

Можем да правим снимки навсякъде: във фотостудио, на улицата, в близкия парк, кафене, на фона на архитектурата на нашия град … За деца до една година можете да правите снимки точно на вашето място.

Снимате ли в определено студио или мога да избера някое?

Нашите фотосесии не са обвързани с конкретно фото студио, следователно можете да изберете всеки, който харесвате с интериора си. В града има доста студиа и те са разположени в почти всички райони на града, което е особено удобно за семейни фотосесии с малки деца.

Трябва ли да си резервирам час в студиото или го правите?

Предоставяме на всички клиенти списък с най-интересните фотостудия, от които можете да изберете всяка стая. Можете сами да резервирате желаното време (преди това, разбира се, след като го съгласите с мен) или да ми таксувате резервацията.

Трябва ли да платя предварително за фотосесия?

Когато резервирате датата на снимане, няма да се нуждаете от предплащане. Единствените изключения са студийните фотосесии. В случай, че резервирате стая на мое име, ще трябва да заплатите предварително разходите за наема.

Прочетете и статията за сватбен фотограф в Перник!

Какво ще получа от снимката?

Предоставям на клиентите си ВСИЧКИ най-успешните снимки, без ограничение за количество. За стандартна часова фотосесия получават около 60-130 броя. Всички снимки се обработват и ретушират.

Кога ще получа готовите снимки?

Времето за обработка на снимките зависи от сезонното натоварване и е между 2-4 седмици.  По желание снимките могат да бъдат получени чрез споделяне на файлове.

Надяваме се статията за това как да направите резервиране на сватбен фотограф е била полезна.

Свържете се с нас и на 0899 85 75 00, и ни последвайте във Facebook.   

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *