fbpx

Сватбен фотограф в София Драгалевци

Добър сватбен фотограф в София Драгалевци

Сватбен фотограф в София Драгалевци. Правило 1 . Следвайте съветите и насоките на професионалист, бъдете проактивни. Опитайте се да оживите снимките и не стойте със замръзнала или принудена усмивка. Повярвайте ми, за фотографа е трудно да работи с „кукли“. Разгледайте и някои снимки в сватбен фотограф в София.

В навечерието на сватбата изпробвайте празнична визия – носете рокля, обувки, трябва да свикнете с тоалета, така че движенията да са естествени и плавни. Опитайте се да гледате не в обектива на камерата, а един в друг – такива снимки се оказват много по-чувствени и нежни.

Телефон на сватбен фотограф в София Драгалевци

Правило 2 . Говорете с фотографа и предварително съставете ориентировъчен списък на необходимите снимки: първо танци, родители, свидетели, братя и сестри, отделни снимки на аксесоари – всеки ги избира за себе си. Изборът на сватбен фотограф е много важен за вашият сватбен ден и вашите спомени!

Цена за сватбен фотограф в София Драгалевци

Сватбен фотограф в София Драгалевци
Сватбен фотограф в София Драгалевци

Правило 3 . Възложете на някой, който познава повечето от вашите гости, да бъде организатор на груповите снимки. Такъв човек ще взаимодейства с фотографа и ще му помогне да подреди хората за необходимите снимки, нещата ще вървят по-бързо и по-гладко.

Правило 4 . Не следвайте модните тенденции, ако не ви харесват. Първо трябва да харесате церемонията си, а не да бъдете икона на стил. Изберете майстор, който се придържа към класическия жанр на фотографията – той е най-печеливш и не всеки ще разбере авангардни и модернистични кадри. Да, и вие също не можете да се включите във Photoshop и специални ефекти. Сватбен фотограф в Пловдив, един от най-добрите избори за големият град, всъщност ние работи и за Пловдив.

Професионален сватбен фотограф в София

Правило 5 . Обърнете внимание на външния си вид: не само тоалетът трябва да бъде безупречен. Конфигурирайте се, че този ден трябва да бъде най-щастливият и да се държите естествено, ходете с лека усмивка и кралска поза. И нека вашата сватба бъде лесна и забавна!

Фотограф за кръщене в София Драгалевци

Има различни начини да намерите подходящия сватбен фотограф. Това са търсачки като (Google), сватбени портали, социални мрежи, списания, препоръки на вашите приятели. Търсете и изберете фотограф, разбира се, трябва според неговото портфолио.

Портфолиото е резултат от предишната му работа, показател за неговия професионализъм и опит. Трябва да ви хареса портфолиото – в този случай фотографът и трябва да имате сходни вкусове и възгледи за различни неща, теми, явления и т.н. Изборът на сватбен фотограф във Варна и в другите големи градове понякога е труден,но сме сигурни, че вие ще направите най-доброто решение!

 Фотограф за рожден ден в София Драгалевци

Следващото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е сватбена поредица от 50-100 снимки. Трябва да видите същия стил, обработка, същото професионално ниво. Сватбените поредици в същия стил са показател за нивото на фотографа, неговото „лице“, което истинският специалист никога няма да скрие.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *