fbpx

Сватбен фотограф в София Бъкстон

Добър сватбен фотограф в София Бъкстон

Сватбен фотограф в София Бъкстон. Настъпи най-очакваният момент, младоженецът коленичи и направи предложение! Годежният пръстен е купен, сватбената рокля е обгрижвана, датата на сватбата е определена и документите вече са подадени в службата по вписванията! Сватбен фотограф в София най-доброто, което можете да получите и част от портфолиото.

Следващата мисъл – имате нужда от сватбен фотограф, сега трябва да помислите за намирането на сватбен фотограф! И така, как да го изберете? И вече става страшно от количеството информация за подготовката за сватбата, но това е само началото!

Телефон на сватбен фотограф в София Бъкстон

Цена за сватбен фотограф в София Бъкстон

Цената зависи от избора на определен пакет за време, снимане, втори фотограф и т.н. както и за видеооператор в София Бъкстон.

Сватбен фотограф в София Бъкстон
Сватбен фотограф в София Бъкстон

Професионален сватбен фотограф в София Бъкстон

Е, добре, но как тогава да избера фотограф, ако има хиляди от тях? Първата стъпка е да вземете решение за бюджета, който можете да отделите за фотография, докато тази сума не трябва да бъде твърдо обвързана с общия бюджет на сватбата, а трябва да сте готови да се движите както в едната, така и в другата посока с 10-20%. Изборът на сватбен фотограф е много важен за вас и вашите спомени, направете най-добрият избор още днес!

Втората точка е да разберете дали искате изключително сценично заснемане, изчистване на репортаж или това трябва да бъде балансиран по жанр подход? Лично аз винаги се застъпвам, че истината е някъде между тях.

Моето мнение: на сватба ви трябват както репортаж с оживени емоционални кадри, така и лесна постановка на фоторазходка! Затова на първо място разглеждаме колко струва фотографията и в какъв стил работи фотографът! При избор на сватбен фотограф е добре да разгледате и други варианти от към цени и качество разгледайте и сватбен фотограф във Пловдив!

Но има толкова много фотографи и има ли разлика между мъж или жена фотограф? Това най-вероятно е въпрос на компетентност и професионализъм и всъщност няма нищо общо с качеството на снимките или обработката. Това е въпрос на чисто психологически комфорт в общуването. Като правило сватбените фотографи, поради своя опит и спецификата на работата си, са много добри психолози, а понякога и добри психотерапевти!

Фотограф за кръщене в София Бъкстон

И така, преработихме тонове информация, пренаписахме информация за контакт, отидохме на уебсайтове, накрая избрахме фотограф, който има безплатна дата и отговаря на цената. Свързваме се с фотографа. Има ли нужда от предварителна среща? Е, нека го кажем така, изисква се среща, ако не говорите с човек на живо, как тогава можете да разберете психологическата съвместимост? Затова не забравяйте да си уговорите среща и да се запознаете! Сватбен фотограф във Варна и какво да гледате при избора на сватбен фотограф!

По-добре е да проведете среща някъде в центъра в тихо кафене, където можете да си чатите, без да се разсейвате от други посетители или вкусна храна! По-добре ли е да дойдете заедно на срещата или е възможно да вземете със себе си сестра си, брата на младоженеца, бъдещата свекърва и самата приятелка, която има чисто нов фотоапарат?

Сигурен съм, че професионалният фотограф ще се радва да общува само с всички ваши роднини и приятели, но само в деня на сватбата! Елате на срещата само с младоженеца и със списък с различни въпроси! Добрият сватбен фотограф ще се опита да отговори търпеливо на всички ваши въпроси!

 Фотограф за рожден ден в София Бъкстон

Е, добре, харесах фотографа, снимките в портфолиото са прекрасни, цената отговаря на вашите възможности. Остава само да подпишете договора! Защо такива формалности?

Договорът определя работното време на фотографа на сватбата, броя на снимките, които двойката в крайна сметка ще получи, какъв вид обработка ще бъде приложена, процедурата за изчисляване. Сватбен фотограф в Бургас и други подобни статии от нашият сайт!

Разбира се, това е доста голямо количество информация, която е по-добре да запишете на хартия, за да не забравите нищо. Освен това истински професионален фотограф плаща данъци, а договорът е формална част от работата по водене на архиви.

Е, изборът на фотограф за сватба е труден, но може би най-важното е да не забавяте процеса и да запомните, че избраният фотограф ще остави спомен за това събитие и именно гледката на фотографа към вашата сватба ще остане с вас за цял живот. Съгласете се, че това е много отговорна роля!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *