fbpx

Сватбен фотограф в Плевен

Търсите си сватбен фотограф в Плевен

Вие имате нужда от сватбен фотограф в Плевен, обърнете се към нас за безплатна консултация относно вашият личен сватбен фотограф, за вашето събитие. Ние ще Ви помогнем и дадем насоки при избора на фотограф.

Търсите си сватбен фотограф в Плевен
Търсите си сватбен фотограф в Плевен

Някои важни моменти при избор на сватбен фотограф в Плевен

Колко пъти сте си представяли този ден, когато казвате „да“ на идеалния си мъж? Колко рокли сте пробвали, за да намерите същото? И сега, разбира се, искате този важен ден за вас да остане не само в паметта ви, но и на снимките, които ще преглеждате през целия си живот и отново да преживеете всички емоции.

Но, за съжаление, не всеки сватбен фотограф ще може да предаде в работата си цялата палитра от чувства, които вие и младоженецът и вашите гости ще изпитате в този ден. Днес наистина има много фотографи. И изглежда, че всеки ден има все повече и повече от тях.

Как сред всички тези много предложения можете да намерите професионалиста, на когото поверите такава важна роля като създаването на сватбени рамки? В крайна сметка те ще запазят вашите мили спомени. За да ви помогнем, подготвихме това малко ръководство.

Сватбен фотограф: изберете


Не забравяйте, че ако гаджето ви участва във сватбена фотосесия (и особено ако тя се провежда не без вашето съдействие), вашата задача е да направите всичко, за да се чувства максимално комфортно на нея.

Стъпка 1.Решете кои снимки харесвате.

Искате ли ярки и богати снимки или, напротив, може би сте луди по нежните снимки? Искате ли повече, за да получите репортажни кадри или поставени?

Разбира се, добър фотограф знае как да работи в различни техники, но все пак всеки професионалист има свой собствен стил, което ясно ще се види в работата му. Ако вече сте обърнали внимание на портфолиото на фотографите, вероятно сте забелязали, че повечето снимки (ако не всички) са направени в същия стил. Ако ясно разбирате какво ви харесва, ще бъде много по-лесно да намерите своя фотограф.

Стъпка 2.Разгледайте портфолиото от фотографи.

Можете да търсите фотографи в специализирани сайтове и социални мрежи, а също така можете да се запознаете с тях на изложби и различни срещи за булки. Погледнете внимателно наличните опции и създайте своя кратък списък за допълнителна оценка.

Изберете работата, която е по-близо до вас. Помолете онези фотографи, които са в списъка ви с любими, да ви покажат снимки на истински сватби. Днес много фотографи формират своите портфейли въз основа на снимки, направени на семинари и майсторски класове при перфектно осветление и с вече зададен сюжет.
Правилно оформяне на косата

Стъпка 3.Запишете час лично.

Сватбеният фотограф е човек, с когото прекарвате цял ден, така че е много важно веднага да намерите общ език с него.

За съжаление може да се окаже, че фотографът прави отлични кадри, но ще ви бъде трудно да общувате с него. Не позволявайте нещо да ви дразни в деня на сватбата. Обсъдете с него как той подрежда работата си, на какви места обикновено държи фотосесии в Минск, в какви срокове изпраща готови произведения и какви пакети услуги предоставя (корекция на цветовете, ретуширане, подготовка на сватбен албум и т.н.).

Най-важното е, че вие ​​и вашият годеник трябва да се чувствате удобно с този човек.

Какво друго трябва да вземете предвид при избора на сватбен фотограф. Въпреки факта, че мнозина смятат, че цената на услугите на фотографа е критерий за качеството на работата му, това не е напълно вярно. Разбира се, цената е важен фактор по отношение на бюджета, но със сигурност не е гаранция за качество.

Опитайте се да намерите отзиви за този фотограф в Интернет, изучете профилите му в социалните мрежи. Може би можете да общувате с хора, които вече са работили с този фотограф. Би било чудесно.

Чувствайте се свободни да задавате много въпроси. Всеки професионален фотограф разбира значението на този празник за вас, така че търпеливо ще отговори на тях. След като получите всички отговори, не можете да се притеснявате за всички малки неща и организационни проблеми в ден X.

Правилният сватбен фотограф

Ако кандидатът премина през всички етапи на подбора и ясно се откроява положително от останалите кандидати, можете спокойно да сключите споразумение с него. В договора ясно са посочени всички дати, дати, продължителност на работния ден на фотографа, обемът на предоставените услуги, както и цената им.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

И ако се притеснявате, че времето може да съсипе сватбената ви разходка или просто искате снимки в готини фото зони, тогава защо да не резервирате студио? Ще се радваме да ви предложим услугите на фото студио и да участваме в създаването на най-добрите кадри, които ще ви помогнат да запомните такъв важен ден завинаги.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *