fbpx

За нас

Екипът

Ние сме екип от талантливи хора, които правят всичко възможно, за да гарантират, че вашите събития ще бъдат запечатани във времето, на най-високо професионално ниво – така че всички да бъдат доволни. Фотографията ни е страст и ние се стараем да дадем най-доброто на което сме способни, раздаваме се на 100% за нашите клиенти.

Снимаме най-щастливите моменти в живота Ви, дните, когато емоциите ви изпълват, когато искате да плачете и да се смеете, да танцувате и да скачате… когато всички хора станат особено красиви и небето е невероятно синьо, тревата е нереално зелена …

Екипът на фотографите бг
Екипът на фотографите

Фотографията ни е страст

Когато двама влюбени са се вгледали един в друг и глед в една посока в живота си и погледнат света наоколо през розови очила. Нашата работа е изпълнена с превъзходни емоции, ние преживяваме всеки един момент с Вас!

 

Вярваме, че човек е най-ефективен в областта на дейност, която е отделил години от живота си, затова е по-добре да се доверите на професионалистите в бранша. Помнете фотографията ни е страст.

Свържете се с нас, ще улесним търсенето на най-походящият специалист за вашето събитие, ще се радваме да работим заедно!

Ние работим за нашите клиенти, доволният клиент е на почит!

 Какво ще получите, когато работите с нас:

1. Възможност да поръчате не само снимка, но и видеосесия, изработка на фотокнига.

2. Предварителна среща, на която се обсъждат вашите желания, подробности за снимки и сесии и други важни моменти. Ще се запознаете с портфолиото на фотографа с който ще се работи и ако има мостри от създадени фотокниги.

3. Гаранция е, че ще бъде въведена „задължителна“ програма за снимките и видеото.

4. Гаранция, че с вас ще бъде подписано споразумение/договор, в което ще бъдат посочени всички подробности за снимането и цената за извършената работа.

5. Разполагаме със собствен транспорт, така че не е нужно да се качваме никъде, резервирайте място за нас в колата, ще донесем ВСИЧКО необходимо за снимките и дори още малко.

6. Записваме всички кадри на диск и/или USB флашка, и/или ги качваме в cloud *облак – за да може лесно да теглите споделяте и т.н.

8. Правене на снимки в професионален RAW формат с последваща цветна корекция на всички снимки.

9. Видеозапис в Full HD (1920 * 1080).

10. Съхранение на кадри за най-малко 1 година.

11. Възможност за поетапно плащане, капариране, запазване на дата, плащане по банков път и др.

И най-важното: фотографията за нас не е просто работа, а любимо нещо, фотографията ни е страст!

Цената на работата зависи от различни фактори:

  • броя на фотографите и видеографите,
  • продължителността,
  • мястото и времето на снимане,
  • желанията за броя на ретушираните снимки,
  • видео и др.

Крайната цена и възможните отстъпки се обсъждат лично. Можете да изберете почасов начин на плащане или да изберете пакет от услуги, подходящ за Вас.

Ще се радваме да отговорим на всичките ви въпроси на телефон: 0899 85 75 00

или на е-мейл адрес: office@fotografite.com