fbpx

Сватбен фотограф в София Изток

Добър сватбен фотограф в София Изток

Сватбен фотограф в София Изток. Въпроси към сватбения фотограф. В тази статия бих искал да напиша какви въпроси се задават на сватбен фотограф, чиито услуги искат да поръчат.

Въпросите са различни, както и желанията на клиентите. Но основно всички въпроси за сватбен фотограф могат да се комбинират в общи. И ако не сте намерили отговора на това, което търсите, тогава винаги можете да ми зададете въпрос като професионален фотограф. Ще се радвам да им отговоря! Вижте и публикацията за повече снимки от нашата работа в сватбен фотограф в София!

Цена за сватбен фотограф в София Изток


Често задавани въпроси за сватбен фотограф:
Какъв стил снимате? – Бих нарекъл този стил смесен – от репродукцията и класическия стил.
Как да разберете за датите на резервацията и налични ли сте за нашата дата? – Свържете се с мен по всеки удобен начин, кажете ми датата на вашия сватбен ден.

Сватбен фотограф в София Изток
Сватбен фотограф в София Изток

Винаги ще се радвам да ви отговоря! Накратко, ние ви се обаждаме, срещаме се, обсъждаме подробности за снимане, сключваме споразумение, предварително (ще бъдат включени в общите разходи) и датата ви ще бъде резервирана.


Какъв вид оборудване използвате? – Когато снимам сватби, използвам фотографско оборудване на Nikon, професионална линия. В раницата ми можете да намерите 2 фотоапарата Nikon D750, обективи 24-70 мм, 28 мм, 50 мм, 35 ​​мм, 85 мм, 16-35 мм.

А също и няколко светкавици, куп флаш карти и много повече за малките неща. Но като цяло винаги ми идва на ум сравнение, че когато готвачът е похвален за вкусен борш, те никога не казват: „Е, това е, защото тиганите ти са добри! Надявам се да разберете какво имам предвид))


Как се обличаш за сватба? – Обличам се в спретнати класически и ежедневни дрехи. Всички неща са в тъмни цветове, а не ярки. Обикновено това е риза, панталон, ботуши. Без къси панталонки или щамповани тениски. Вижте и публикацита сватбен фотограф, за повече подробности около снимките за вашата сватба!

Телефон на сватбен фотограф в София Изток


Колко време ще ви отнеме изпращането на снимки? – Снимките ще бъдат готови не по-късно от 2 месеца след сватбата. Ако говорим за фотосесия, тогава снимките ще бъдат готови след 10 дни. Винаги можете да ускорите процеса на обработка срещу допълнително заплащане.


Как предавате снимки? – Предоставям ви всички снимки чрез pcloudtransfer използвайки лична връзка в JPEG формат, която е достъпна само за вас.

Същото е, както ако сте получили снимки на USB стик. Само никой не трябва да ходи никъде. Всички печатни материали могат да бъдат получени чрез куриер или лично.

Професионален сватбен фотограф в София Изток

Подписвате ли договор? – Да, сключваме споразумение с вас, в което точките от какъв материал ще бъдат изписани и колко ще ви го дам. Сватбен фотограф в Пловдив, една добра статия!


С колко снимки ще се окажете? – По правило отнема около 100 снимки на час. Това са вече добри снимки без брак, с ретуш. Aко сте имали 6 часа снимане, получавате около 600 снимки.


Можете ли да помогнете с избора на място за сватбена разходка? – Да, разбира се, че ще помогна с избора на място за фотосесия . Със сигурност ще обсъдим местата, където ще отидем в деня на сватбата.


Можете ли да подскажете как най-добре да планирате сватбения си ден? – Благодарение на моя богат опит в снимането на сватби, винаги мога да предложа как най-добре да планирам времето на сватбения ден .

Фотограф за кръщене в София Изток


Помагате ли да позирате? – Да разбира се! На сватбена фотосесия винаги ще ви помогна с избора на най-добрия ъгъл, ще ви кажа какво да правите пред камерата и да направя всичко, за да изглеждате страхотно на снимката! Но най-важното е, че винаги се опитвам да изглеждате естествено, с оживени емоции на снимката. Прочетете и статията ми за пози за фотосесия за момичета.


Имате ли асистент? – Всички сватбени снимки, които виждате в сайта, са направени само от мен без втори фотограф или асистент. Единственото нещо, което препоръчвам е да поръчате втори фотограф от мен, ако броят на хората на сватбата е повече от 100.

Правите ли сватбени фотокниги? – Да, правя сватбени фотокниги. Примери можете да намерите тук . Можете да поръчате фотокнига при сключване на договор с 20% отстъпка или след връщане на материала.
Обичате ли история преди сватбата? – Ако желаете, ние, разбира се, ще направим снимки на Love Strory преди сватбата и ще ви дам снимките заедно със слайдшоу на тези снимки преди сватбата, за да можете да ги покажете на гостите в деня на вашата сватба.

 Фотограф за рожден ден в София Изток


Ще можете ли да останете по-дълго от посоченото в договора? – Няма проблем! Никога нямам две стрелби в един ден и винаги мога да остана допълнително на почивката ви, дори и да го кажете след факта


Споделяте ли източниците? – По ваше желание винаги съм готов да ви предоставя източници. Просто вземете под внимание, че всички източници се записват във формат NEF и този формат се различава значително от JPEG по размер на файла.

Следователно, ако искате да получите източниците, трябва да ми предоставите твърд диск с поне 120 GB свободно пространство.
Да те храня на сватбата? – Този въпрос е по ваша преценка. За мен ще бъде по-удобно, ако мога да обядвам на вашата сватба, без да прекъсвам процеса на заснемане. Но ако това не помогне, тогава взимам храна със себе си от вкъщи.
Бихте ли ни препоръчали видеооператор, гримьор, водещ? – Да разбира се. За дълги години работа се сдобих с много познати колеги, за чиято работа мога да гарантирам.
Ако все още имате въпроси към мен като сватбен фотограф , моля свържете се с мен и аз винаги ще ви отговоря!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *