fbpx

Сватбен фотограф в Силистра

Кой е най-добрият сватбен фотограф в Силистра?

Как да изберем най-подходящият сватбен фотограф в Силистра? В тази статия ще се опитаме да отговорим на този въпрос.


Всичко е много просто, добре, почти … Изборът на фотограф за ваша собствена, най-добра, перфектна сватба е много отговорен въпрос. Човекът, който ще създаде спомен за вас в продължение на много години, ще покаже и предаде всички нюанси на вашия празник, със сигурност е важен и необходим. И още по-важно е да направите правилния избор на сватбен фотограф.

Сватбен фотограф в Силистра
Сватбен фотограф в Силистра

Най-добрият сватбен фотограф е този, който снима сватби първи; това е фотограф, който ви „накара“ да погледнете портфолиото му и може би няколко пъти; този, който има опит от минали години, и като го погледнеш, виждаш неговия растеж и развитие; тази, която сте харесали, когато общувате, защото с него ще бъдете през целия си сватбен ден.

Със сигурност това е този, който показва стабилен, предвидим резултат и ще потвърди това на вашата сватба. Разглеждайки снимките му, трябва приблизително да разберете какво получавате.

На какво бих наблегнал при избора на фотограф?

Разбира се, да имам портфолио, което ме интересува. Както и наличието на работа през последните години.
Важно е, че мога да се представя в неговите фотографии. Това, което се случва на снимките, трябва да ме накара да се чувствам комфортно, трябва да ми е ясно.

Това включва и общия стил на обработка на снимките, тук е важна и известна стабилност.
Видим растеж или поне отсъствие на „спад“, въпреки че аз съм за развитие. Плюс за мен ще са посещенията на работни срещи .
Самият човек, той трябва да ми е приятен, трябва да „гледаме по един начин“ и да се разбираме. Неговите идеи и предложения трябва да са в темата, а не в противоречие с моите убеждения или нрави.

Цена за сватбен фотограф в Силистра


Разбира се, цената. За мнозина това е основният фактор и това е разбираемо. Тук вече всеки решава независимо. Но ето и обратната страна на монетата: „Радостта от спестяването на пари трае много по-малко от фрустрацията на лошите снимки“.
Чат с кандидатите на живо.


По принцип нищо сложно, но не е толкова просто. В интернет виждате снимки, публикации и образа на човек. Това допълва общото впечатление, но на среща всичко може да се промени, така че не решавайте задочно нищо. В крайни случаи има Skype, където можете да общувате добре и да се разбирате.

Само когато общувате, ще разберете какъв всъщност е събеседникът от себе си и дали това противоречи на образа в Интернет. Истински и искрен човек е лесно да се идентифицира по време на разговор, това е, към което се стремите. И това се отнася за всеки доставчик на услуги.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Изберете, запознайте се и направете правилния избор.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *