fbpx

Сватбен фотограф в Банско

Търсите сватбен фотограф в Банско

Предстои Ви сватба, а избрахте ли си сватбен фотограф в Банско? Ние сме тук да Ви помогнем и направим предложение за вашият специален сватбен фотограф. Искате незабравима сватбена фотография на добри цени? Доверете ни се, ние сме професионалисти и снимаме доста умело, изберете фотограф за рожден ден в Банско и фотограф за кръщене в Банско!

В тази статия ще разгледаме някои нестандартни идеи за сватба

Правенето на сватба в гората е най-добре да се извърши по такъв начин, че естествените елементи да се комбинират с модерни празнични атрибути. Най-подходящият за декор на естествения масив е селският стил, много отличителен и в същото време прост.

Сватбен фотограф в Банско
Сватбен фотограф в Банско

Колкото по-естествено изглеждат грубите елементи на декора, толкова по-хармонична ще бъде декорацията на тържеството в природата. Всички аксесоари обаче трябва да бъдат правилно бити, така че всеки елемент да допълни стила на празника. За целта ви препоръчваме да използвате няколко полезни съвета за декориране на сватба в гората:

Ярките панделки с красиви тонове и нюанси, окачени на зелени клони на дървета, ще помогнат за създаване на празнично настроение и зониране на мястото за тържество.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!


Тя ще придаде на празника нотка на приказно действие с романтично осветление с помощта на фенерчета: хартия, LED или всяка друга.

Професионален сватбен фотограф в Банско


Не забравяйте за естествените дарове на природата: сладките диви цветя ще се превърнат в хармонична украса на масата и сватбената арка. От тях можете да тъчете венци или да ги сглобите в ароматни букети, които са окачени и поставени в хаотичен ред по периметъра.


Използвайте плоски камъни, украсени с цветя, клони вместо карти за гости, върху които можете да посочите имената на гостите.
Цветните многоцветни знамена под формата на гирлянд са много популярна европейска украса на всеки празник. Бели, червени, сини, изглеждат добре на фона на буйна зеленина.


Сватбата в гората не е само естетическо удоволствие. Необходимо е да запомните комфорта на забавлението. Свещи или ароматни лампи, инсталирани на безопасни места, ще помогнат да се отървете от насекомите.

Сватба в гората и сватбен фотограф в Банско

За декор на маса се използват различни декоративни материали, с които гората е толкова богата: шишарки, живописни възли, клонки. Малките корчове могат да бъдат преплетени с панделки, украсени с цветя, поставете ги вместо вази.

Съдовете в селски стил са керамични, глинени, чугунени предмети, дървени лъжици и боядисани чаши. Стилистиката на сватба в гората изключва изкуствения блясък. Следователно лакирането и кристала ще бъдат неподходящи в такава оригинална обстановка.
Празничната трапеза е изградена от здравите им дъски, около които са поставени обикновени дървени пейки.

Ако е възможно, поставете дървени трупи или нарязани пънове като столове вместо пейки. За комфорт покрийте седалките с тъкани покривала.

Сватба сред природата

Почивката в лоното на природата може да бъде грандиозна, ако напълно я прекарате в гората. Напълно възможно е да се организира регистрация на брака на място, която този регистратор ще извърши съгласно всички правила.

Е, подходящите аксесоари ще осигурят на участниците на церемонията комфорт и удобство. Задайте маса за официалния, а за младите – издигнете великолепна арка, създайте имитация на пътека с килим от розови листенца или разпръскване на полски пъпки.

За да организирате празника, свържете агенция за събития, която лесно може да вземе и достави всички атрибути на правилното място.

Къде ще бъдат гостите?

Помислете за удобна доставка на гости. Разходете се из околностите, изберете равна зона под формата на горска поляна близо до пътя, така че да можете да шофирате с кола, да паркирате, да се разхождате в леки обувки.

За някои двойки сватбата в гората може да изглежда малко екстремна. Алтернатива е да наемете приличен лагер в предградията. Красивите живописни къщи, заобиколени от природата, са много подходящи за оригинално сватбено тържество, което е почти толкова по-ниско в своята атмосфера, колкото на сватба в гората.

На такова място можете удобно да проведете сватбено събитие, да настаните голям брой гости, да организирате банкет както на закрито, така и на открито.

Бракът сред природата може да се превърне в театрално представление, ако изберете подходящия дизайн на тоалети. Предлагаме ви да се запознаете с оригинални идеи за създаване на дрес код за сватба в гората:

Цена за сватбен фотограф в Банско

Естествените цветове на природата предполагат дрехи в пасторален стил – елементи от естествен памук в естествена палитра. Екипи от удобно бельо, луксозна коприна, украсена с пискюли, ресни, ръчна дантела – това е елегантно допълнение към естествената красота. Избягвайте предизвикателен грим, високи токчета, живи цветове. Прическата на булката може да бъде украсена с цветни пъпки, поставете венец на главата му.

Можете да създадете необичайни изображения за гости и придружители, използвайки руски фолклор. Най-старите жители на гората: гоблини, русалки, кикимори, лесовъди с удоволствие ще дойдат на вашата сватба и ще я направят магическа.

Последвайте ни и в социалните мрежи: Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *