fbpx

Сватбен фотограф в София Бенковски

Добър сватбен фотограф в София Бенковски

Сватбен фотограф в София Бенковски. Сутрешната фотосесия на булката е чудесно време булката да свикне с камерата, да се настрои на желаното настроение и да получи красиви снимки на пръстени, рокли, обувки и други детайли. Е, и разбира се, красиви портрети.

Някои казват, че нямат нужда. Но всъщност, започвайки деня със сутрешната фотосесия на булката, се получава по-подробен фоторепортаж от сватбата. Също така за булката е по-лесно да се настрои за по-нататъшно снимане и да свикне с камерата. Вижте и сватбен фотограф в София, за повече детайли и информация за сватбената фотография.

Тъй като фотосесията не започва с служба по вписванията или разходка, когато няма време да се опознаете малко и да разберете настроението, но трябва незабавно да започнете да снимате.

Сватбен фотограф в София Бенковски
Сватбен фотограф в София Бенковски


Ще напиша предимствата от започването на сватба със сутрешна фотосесия:

Цена за сватбен фотограф в София Бенковски

Цената се определя на база на услугата и избраният пакет за снимане почасово, за 4 часа или 8 часа или 8 часа + допълнителни часове през нощта.

Красиви снимки на рокли, пръстени, обувки, букет
Красиви портрети на булката – в пиньюар, бяла риза или красива роба
Пристрастяване към камерата – става по-лесно да позирате за сватбена фотосесия
Възможност за заснемане на срещата на булката и младоженеца
Емоционални снимки на роднини, които присъстват на сбирката на булката
фотосесия сутрешна булка

Телефон на сватбен фотограф в София Бенковски

Професионален сватбен фотограф в София Бенковски

Сутрешна фотосесия на булката в хотел или студио
За да направите сутрешната фотосесия на булката наистина красива, трябва да разберете, че е много проблематично да правите това у дома. Защото по правило къщите имат малки прозорци, което означава малко дневна светлина. Прочетете и публикацията сватбен фотограф за вашият ден!

Има ненужни предмети, които попадат в зрителното поле на камерата, по-малко място за булката, стилист грим, видеограф и фотограф.


Затова ви съветвам да изберете хотел или студио за сутрешната фотосесия на булката. Хотелът, разбира се, е по-лесен. Тъй като можете да нощувате там, отидете на закуска, поръчайте кафе и като цяло се чувствате като в удобен апартамент.

В студиото има трудности, тъй като трябва да пристигнете там сутрин. Носете роклята със себе си. Не можете да се обадите на обслужващ персонал по никакъв повод.
След като сте решили къде ще се събира булката, трябва да разберете времето (плана) на събирането. По-долу има стандартен контур с бележки, които трябва да запомните да правите.

 • Събуждаме се 4 часа преди среща с младоженеца
 • Закусваме
 • Пристига гримьор стилист
 • Гримът и прическата се правят в рамките на около 2,5 – 3 часа
 • Фотограф и видеооператор пристига час преди среща с младоженеца и излизане от хотела.
 • Не забравяйте, че булката трябва да има пръстени и букет в хотела или студиото си.
 • Сутрешна фотосесия на булката. Не забравяйте за красив неглиже, риза или халат
 • Обличане на роклята
 • Среща с младоженеца и напускане на хотела
 • Това е може би целият план при събирането на булката в хотел или у дома. Основното нещо е да не преспате и да започнете да се приготвяте навреме, за да не се изнервяте по-късно, защото сте закъснели. Сватбен фотограф в Пловдив и региона!

Фотограф за кръщене в София Бенковски

Фотограф за кръщене можете да се доверите на нашият екип, макар че в статията се разглежда професионалният ни екип от сватбени фотографи и какво е необходимо за булката и младоженеца в деня на сватбата.

Имате ли нужда от фотосесия на булката?
На този въпрос трябва да отговаряте само вие. Всеки има различно мнение по този въпрос. Но личното ми мнение е, че ако поръчате стрелба за целия ден, тогава е съвсем подходящо да направите фотосесия на сутринта на булката. Оттогава, ако искате да направите фотокнига , тогава рамките от таксите ще изглеждат органично.
И не забравяйте, че тук не става въпрос само за пръстени и рокли. И страхотни снимки с вашите емоции и преживявания в този ден. И най-важното е да свикнете с камерата и че до вас ще има сватбен фотограф , който постоянно ще ви снима.

Сутринта на булката и младоженеца в хотела в София
Сутринта на булката и младоженеца в хотел в София е неразделна част от Сватбата. Това е началото на сватбения ден и цялото настроение на Сватбата за младоженците зависи от това как започва тази сутрин. Затова трябва да помислите предварително за това и да подходите отговорно. Веднага започнах статията, изяснявайки хотела, тъй като повечето младоженци в София вече избират това място. Има причини за това:

 • Интериорна красота
 • Големи прозорци
 • Първоначално няма много ненужни предмети и неща, които попадат в рамката по време на сутрешната фотосесия на булката.
 • Можете да изберете хотел за взимане до службата по вписванията или мястото, където планирате да отидете веднага след хотела. Това ще ви спести време в път, а оттам и енергия, и пари за придвижване.
 • Хотелът разполага с повече място за булката, стилист , фотограф, видеооператор и роднини
 • Можете да се събудите, да закусите в хотела, да изпиете хубаво кафе и да започнете да стягате багажа в добро настроение
 • Сватбен фотограф във Варна, още от нашата работа!

 Фотограф за рожден ден в София Бенковски

Доверете ни се професионалистите снимат еднакво добре и сватби и рожденни дни.

Събиране на булката и младоженеца заедно
Много хора се чудят дали е възможно да се съберат в хотел. Или например булката не иска младоженецът да я вижда, преди да е напълно готова. Как да бъдем в такава ситуация? Има няколко сценария за сутринта на булката в хотела за такъв повод:

Булката и младоженецът се събират в една хотелска стая. Тъй като фотосесията на младоженеца отнема много по-малко време от тази на булката, всички подобни снимки могат да бъдат съвсем комбинирани. И дори да изглежда като младоженците, събрани на различни места на снимките. Като играете хотелската среда от различни ъгли.
Булката и младоженецът се събират в различни стаи на един и същ хотел. По този начин младоженецът не вижда булката по време на нейното събиране. И можете спокойно да се премествате от една стая в друга, за да правите снимки и видеоклипове.

Така че младоженецът може да участва в организацията, ако е необходимо.
Събирането на булката се извършва в хотела, а младоженецът идва при булката от дома. Правя и това доста често. Така можете да спестите от втората стая в хотела.


Какво да направите, зависи от вас. Във всеки случай това няма да повлияе на резултата от фотосесията. Само в третата версия няма да има снимки от таксите на младоженеца.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *