fbpx

Портретна фотография

Портретна фотография в България

Портретната фотография е сходна с влюбването. След два или три часа работа, за да разкриеш характера на човек в портрет, да покажеш най-добрите му страни – това изисква директен и любящ поглед от фотографа. Да се създаде портретна фотография е немислима без топло искрено отношение към човек.

Портретната фотография
Портретната фотография

Не обичате да се снимате и да мислите, че на снимка излизате лошо? Професионален фотограф винаги може да покаже, че сте красив/а! Ще се изненадате как обективът успя да улови точно момента, в който очите ви светят от щастие и усмивка украсява лицето ви, което прави красотата ви уникална.

Актьорско и моделно портфолио

Добър фотопортрет е разкриването на човешката душа. Особено важно е да се покаже душата, красотата и способностите на човек в актьорското портфолио и в портфолиото на модела.

Професионалният фотограф ясно разделя актьорското портфолио и модела. Актьорското портфолио е специален вид изкуство. Тук трябва да можете да покажете многообразието на човешките лица и богатството на вътрешното съдържание, без което няма добър актьор.

Кастингът за почти всяка роля започва с гледане на снимки. Затова онези актьори, които имат професионално портфолио за снимки, се оказват в значителна печалба пред своите колеги. И ако наистина професионален фотограф го направи, тогава шансовете са още по-големи.

За бъдещи и вече държани модели, професионалното фото портфолио е набор от снимки от два вида: тестово портфолио и арт. Тестово портфолио – това са снимки без грим, направени под различни ъгли и планове. Художественото портфолио включва фотографии с ярък грим, в оригинални костюми и със сложна прическа: тук, напротив, фотохудожникът и моделът получават пълна творческа свобода. Разбира се, професионален фотограф се опитва да подчертае най-атрактивните характеристики на модела и да направи ярък акцент върху тях.

Бебешка снимка

Децата се променят всяка година, така че е важно да запазите прекрасните моменти от всяка възраст. Детската снимка ви позволява психически да се върнете към онова безгрижно и щастливо време и затова родителите от ранна възраст на своето дете трябва да мислят за детската фотография.

Фотографирането на деца на детски партита или в студиото винаги са приятни спомени, които изпълват живота ни с топлина и енергия!