fbpx

Фотосесия за бременни

Фотосесия за бременни жени

В очакване на раждането на бебе, жените се преобразяват, стават по-красиви, някак специални, сякаш светещи отвътре, а очите блестят като диаманти. Затова много от тях имат напълно естествено желание да се заснемат в снимки.Фотосесия за бременни улавя всички тези  емоции и запазва спомените.

Фотосесия за бременни жени
Фотосесия за бременни жени

Те ще запомнят завинаги тези незабравими щастливи дни. Фотосесия при бременност може да се извършва в различни периоди: в началото или средата на триместъра, през последния месец, когато коремът е много забележим, а бебето упорито показва признаци на своето съществуване.

Ако бъдещите родители се интересуват от фотосесия на бременни жени,  Най-често бременната жена в предпочита да прави снимки за период от 7-8 месеца. През този период коремът е ясно видим, заоблен, става по-фотогенен. Понякога професионалист може да улови трогателен момент, когато детето бие и леко изпъкналият му крак ще се вижда на снимката.

 

Фотосесия бременна със вашият съпруг

Днес много професионалисти предлагат своите услуги. Ако не е трябвало да се свържете с тях преди, можете да се консултирате с приятели, колеги, които вече имат подходящ опит. След като сте избрали кандидат, се препоръчва да разгледате портфолиото му, да се запознаете с неговия стил, да прочетете отзиви за него.
 Желателна е лична среща. Ако родителите видят, че са изправени пред фотограф, бременността, за която не е само работа, която може да донесе пари, а състоянието на жената през този период, нейните емоции, чувства и той може да ги въплъти в снимките, тогава това е точно този човек.
 

С такъв професионалист бременната жена ще се чувства комфортно, ще може да се отпусне и да се отпусне пред камерата.

Можете да проведете фотосесия на различни места.

Най-често изборът се прави в полза на такива опции:

Студийна фотография на бременни жени.

  • В този случай няма любопитни очи. В студиото ще има само фотограф и бъдеща мама. Една жена може да внесе толкова много тоалети в студиото, колкото иска, а смяната на изображението в стаята не е трудно. В студения сезон можете да оголите стомаха си, без да се страхувате за собственото и бебешкото здраве.

Вкъщи

  • Създава се по-спокойна атмосфера, жената се чувства свободна, сигурна. Но експертите препоръчват да оставите този вид снимане за родители и вече родени трохи.

Фотосесия за бременни жени в природата

  • Това е чудесен вариант, ако периодът на бременност е в топлия сезон. Красивите издънки ще се окажат през есента със златна зеленина, през пролетта, когато природата оживява, а през лятото заобиколена от ярка слънчева светлина и екстраваганция от красиви цветя. Заснемането сред природата се извършва в естествена природа, което е абсолютно предимство.

Трябва също да вземете предвид следните въпроси:

Създайте изображение.

Той е избран по желание на жената. Ако тя иска да се окаже нежна и докосваща, се препоръчва да изберете дрехи от пастелни цветове, дантела или просто плат от плат, който ще се стича по тялото. Бременната жена изглежда много красива в дълга рокля от обикновена тъкан. За фотография на открито са подходящи обикновени ежедневни дрехи, в които една жена се чувства комфортно, тъй като ще трябва да се движи.

Бременната жена
Бременната жена

Грим, прическа при фотосесия за бременни

Понякога „отпечатъкът“ на бременността под формата на възрастови петна се отразява върху лицето на жените. Гримът никога няма да бъде излишен. Ще помогне да се скрият малки недостатъци и да се направи лицето по-изразително. Основното е да го направите професионално. Ето защо е по-добре да се свържете с майсторите.

Аксесоари

Можете да проведете фотосесия с или без тях. Женско изображение, допълнено от свежи цветя или венец от тях, може да бъде много интересно. Някои жени обичат висулки, обеци. Те могат да се използват и по време на снимане, важно е да не прекалявате с този въпрос.

Много трогателна и нежна фотосесия на бременни жени със съпруга си в природата, в студиото. В крайна сметка всъщност има двама „виновници“ за предстоящия празник.

 Днес много двойки искат да направят снимки като спомен. И жената ще се чувства много по-удобно и по-защитена. Бъдещите татко и мама могат сами да измислят теми за фотосесията, а фотографът ще ги коригира и ще даде професионални съвети.

Когато планирате да поръчате услуга като фотосесия преди майчинство, цената интересува много родители. На този въпрос не може да се отговори еднозначно. Цената зависи от много фактори: броя на снимките, местоположението на снимането, дали е необходимо да се отпечатат снимките, какви размери хартия да се използва за това. Затова се обсъждат такива моменти и след това ще бъде известна цената на желаната фотосесия.

Свържете се с нас и на 0899 85 75 00, и ни последвайте във Facebook.