fbpx
сватбена торта

Осем интересни идеи за сватбена фотосесия

Сватбена фотосесия

В тази статия ви предлагаме 8 интересни идеи за сватбена фотосесия.

1. Фотосесия с коне

Невероятни снимки се получават по време на фотосесия с участието на коне. Тази опция за снимане е идеална за двойка, която планира ретро сватба. Такава фотография ще бъде хармонична, ако булката участва в нея с падаща рокля на пода и с най-естествен грим.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

2. Photoshoot на люлка

Невероятната красота на снимката може да бъде направена с помощта на люлка като реквизит. Освен това, колкото по-просто е люлеенето, толкова по-изискани ще бъдат картините. По желание можете да украсите люлката с цветя, за да съответства на бутониера на младоженеца. Но основното е да не прекалявате с декорациите, за да не засенчват основните участници в стрелбата.

3.Сватбена фотосесия в гората

С помощта на фотосесия, организирана в гората, можете да получите невероятно атмосферни и наистина приказни снимки. И ако използвате атрибути под формата на каре, чаши шампанско и плодове или чаена маса и столове във винтидж стил, тогава снимките ще придобият определен смисъл и сюжет.

4.Сватбена фотосесия в лодката

Интересни снимки могат да бъдат направени с помощта на стара лодка на брега на цъфтящо езеро по време на сватбена фотосесия. Спокойствието на езерото, украсено с красиви водни лилии, ще даде на вашите снимки неповторим чар и изящество.

Вижте статията и за професионален сватбен фотограф!

5. Фотосесия на планината

Ако искате вашите сватбени снимки да предизвикат goosebumps, докато ги гледате, тогава не се колебайте да организирате фотосесия в планината. Снимките с красиви гледки от птичи поглед няма да оставят безразлични дори и най-суровите критици.

6. Фотосесия на покрива на небостъргач

Друго спиращо дъха място за сватбена фотосесия може да бъде покривът на висока сграда. И ако планирате фотосесия по време на залеза, тогава снимките ще се окажат наистина впечатляващи и спиращи дъха.

7. Фотосесия на магистралата

Интересна история може да се създаде, като се организира сватбена фотосесия на магистралата. И за това не е необходимо да се използва кола. Същите коне (или карета с коне), мотоциклет или ретро велосипед с кош ще бъдат чудесно допълнение към вашата фотосесия на пистата.

8. Фотосесия в овощната градина

сватбена фотосесия в градината
Сватбена фотосесия в градината източник: https://bumtorg.ru/

Прочетете и статията за сватбен фотограф в Перник!

Необичайно решение може да бъде фотосесия на младоженците в овощната градина. Сочните ярки плодове по дърветата и в кошниците ще придадат на снимките определена жар и индивидуалност. Освен това използването на такъв атрибут като ябълки и праскови ще бъде отлична поличба за двойка, която планира да стане родители в близко бъдеще.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *