fbpx

Как се провежда сватбена разходка?

Сватбена разходка

Сватбена разходка или обиколка преди сватбата не е задължителна, но може да ви подготви за бъдещето събитие да си набележите някои места.

Много хора пред камерата започват да се изнервят, да се държат ограничено и да казват, че не излизат добре на фотографиите. И те наистина не се оказват толкова добри, колкото са могли. Това се дължи именно на страха от камерата. Хората, които са самоуверени и не се страхуват да бъдат снимани в снимки, ще изглеждат много по-добре.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

И какво можем да кажем в този случай за младоженците, които са уморени от предсватбеното бързане, най-вероятно не са заспивали достатъчно и са нервни, опитвайки се да следят всичко. За тях сватбената фотосесия може да бъде истинско предизвикателство.

Ще се опитам обаче да дам някои съвети, които могат да облекчат тежкото положение на младите хора. И така, какво ви е необходимо, за да сработите сватбени снимки?

сватбена разходка

Сватбена обиколка

1. Първоначално, когато планирате сватбен ден, отделете поне 3-4 часа за фотосесия. Това ще избегне напрежението и бързината при фотографирането и ще даде малко време в случай на непреодолима сила.

2. Не е необходимо да извеждате всички роднини и приятели на разходка. По-добре е да доведете със себе си свидетели или няколко най-добри приятели, които могат да помогнат малко, и да се срещнете с всички останали на банкета.

Вижте статията и за професионален сватбен фотограф!

Отпуснете се при снимките

Това ще ви позволи да се съсредоточите върху снимките и да се отпуснете, без да се разсейвате от разговори, тостове и притеснения, които всички ви чакат, и сякаш да не загубите никого. Отново малка група хора се движи много по-бързо. Така сватбена разходка е приятна и ползотворна.

3. За да обмислите маршрута на сватбената фотосесия предварително или още по-добре, направете сватбена разходка по нея няколко дни преди сватбата, за да сте сигурни, че не очаквате никакви неприятни изненади на местата, които сте планирали, като например ремонт на път или водоснабдяване.

Какви пози искате да изпълните?

4. Също така ще бъде най-добре, ако вече знаете точно кои снимки искате. За целта е достатъчно да погледнете през снимките на сватбата в Интернет и да запазите любимите си опции в телефона, които можете да играете със себе си в главната роля.

Прочетете и статията за сватбен фотограф в Перник!

5. Запознайте се с основните правила за позиране.

6. Е, разбира се, трябва да изберете подходящия фотограф. Ние ще се опитаме да заснемем най-хубавите моменти от един от най-красивите дни в живота на младите хора.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *