fbpx

Кадри за фотосесията на Love Story

Фотосесията на Love Story

Фотосесията на Love Story  е чудесен повод да получите море от положителни емоции и да се забавлявате чудесно с вашата сродна душа.

Първият въпрос, който възниква при планирането на такава  фотосесия,  е какъв стил е най-добре да снимате и какъв сюжет да измислите за снимане.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Обикновено всички идеи за фотосесия на  двойка могат да бъдат разделени на поетапни и репортажни. Има няколко класически подхода към заснемането на Love Story .

Кадри за фотосесията на Love Story

Първият вариант е да победите някое събитие в живота на вашата двойка. Това може да бъде продуцентска снимка въз основа на споделените ви спомени, например реконструкция на историята на първата ви среща, предложение за брак или някакъв друг значителен ден за двойка.

Прочетете и статията за сватбен фотограф в Перник!

Друг вариант е да  съобщите за снимки на важни събития, като например подаване на заявление в деловодството, пробване на сватбени рокли или дата на годишнината от връзката ви.

фотосесията на Love Story
Фотосесията на Love Story

Можете да организирате  фотосесия

Друг вариант е, когато участвате в измислена история. Можете да организирате  фотосесия  въз основа на любимия си филм или карикатура, трансформация в класически герои или пародия на известни снимки.

И можете сами да измислите сюжет и да го преведете във фотографии. Създайте за себе си абсолютно невероятна история за запознанства, избягайте от извънземните, потърсете заровени съкровища, пътувайте из страни и епохи – само вашето въображение може да се превърне в ограничение.

Идея за фотосесията Love Story

Третият вариант за избор на идея за фотосесията Love Story  е отсъствието на каквато и да било тема. Просто красиви емоционални снимки, показващи чувствата си един към друг. В този случай не е нужно да се притеснявате за сценария, аксесоарите или костюмите.

Просто изберете красиво място (и няма значение дали е фотостудио или най-близкият парк) и оставете фотографа да ви заведе в режим на отчитане, без специални кадри за постановка. Ходете, дръжте се за ръце, прегръщайте и целувайте, с една дума – държате се спокойно и не крийте емоциите си.

Цялото очарование на такъв жанр като  фотосесиите  в стил Love Story се крие във факта, че за тях няма ограничения нито във времето, нито в мястото за снимане.

Вижте статията и за професионален сватбен фотограф!

Любовта, нежността, страстта, грижата един към друг ще изглеждат страхотно в напълно различни интериори, на открито и на закрито, през зимата, лятото, при дъжд или сняг.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *