fbpx

Фотограф за детски рожден ден в Божурище

Искате да изберете най-добрият фотограф за детски рожден ден в Божурище?

Как да организираме детски празник или детски рожден ден в Божурище, така че снимките моля, а празникът беше успешен?
Снимаме детски партита и рождени дни от много години насам.

През това време натрупахме достатъчно опит, за да го споделим с вас и да ви предпазим от грешки, които могат да ви разрушат настроението, резултатите от фотографията и дори самия празник.

Снимките на детски партита и рождени дни са украса на семеен албум. Искам да предадат положителни емоции и приятни спомени. Как да го направя? Ние ще ти помогнем.

Ако искате да организирате фотография на детски празник или рожден ден, трябва да знаете някои тънкости и трикове, които трябва да имате предвид.

Фотограф за детски рожден ден в Божурище

Търсите фотограф за детски рожден ден в Божурище


Снимането на детски рождени дни и празници не е поетапна фотосесия в студиото. Обикновено се извършва в режим на снимане за репортажи.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Последователното заснемане е фотографиране на събитие или събитие, когато фотографът не може да повлияе на действията на участниците в процеса. Не може да каже как да стане, как да седне, къде да погледне. Фотографът „улавя момента“ и фотографира случващото се, отразявайки емоции, ситуации, атмосфера. Докладът е „история в снимки“ за случилото се и как всъщност се е случило.

Ето защо отчитането е един от най-трудните жанрове на фотографията.

И затова, ако искате да получите красиви снимки от събитието, трябва да сте сигурни, че този „репортаж“ се провежда в идеални условия.

Така че, ако искате перфектни снимки, на какво трябва да обърнете внимание, когато подготвяте детски празник или рожден ден, на който ще се проведе фотографията?

Според резултатите от заснемането получавате от 60 до 100 снимки с цветна корекция (вижте примери за такива снимки на страницата по-долу). Всички снимки, които получавате чрез услуга за хостинг на файлове в електронна форма. Срокът за предаване на готови снимки е 2-3 седмици след заснемането.

Ако се нуждаете от снимки спешно – можете да поръчате „бърза обработка“ в рамките на една седмица. „Доплащане за скорост“.

Вижте статията и за професионален сватбен фотограф!

Фотокнига за рожден ден!

Ако желаете, можете допълнително да поръчате разпечатка от снимки, да създадете фото книга, да отпечатате отделни снимки на платно. Всичко се обсъжда индивидуално.

Можете също да поръчате допълнителни ретуширане на снимки. В този случай майките ще имат коригирани синини, всичко на снимките ще бъде тънко и красиво.


Какво ще ви помогне да направите красиви снимки на детски празник или детски рожден ден в Божурище?

1) Правилно избрана стая.

Стаята трябва да е просторна, свободно да побира целия брой поканени гости. Също така трябва да обърнете внимание на осветлението. Лошо осветление – лоши (тъмни) рамки. Не всичко може да се поправи чрез ретуширане.

2) Място за съхранение на вещи и дрехи.

В идеалния случай в пространството, където ще се проведе тържеството, трябва да има гардероб или организирано място за съхранение на нещата, така че чанти, чанти, сменяеми обувки, якета и други неща да не попадат в рамката.

Ако няма гардероб или склад, можете самостоятелно да организирате такова „съхранение“ и да съберете всички неща на едно място, така че вероятността те да влязат в рамката е минимална.

Можете да се консултирате с фотографа къде е по-добре да го направите. И, разбира се, предупреждавайте всички гости за това къде да сложат дрехите и вещите си. И дори телефоните!

3) Появата на гостите.

Как ще бъдат облечени гостите, поканени на партито? Това се отнася не само за децата, но и за родителите, които също могат да влязат в рамката. Елегантните деца на фона на родителите в ежедневни дрехи няма да изглеждат много добре.

Помислете дали за партито са необходими резервни обувки. Красивите рокли и костюми ще изглеждат по-добре на снимката, допълнени с красиви празнични обувки и ботуши.

Възрастните също трябва да мислят за подходящи прически, грим. Всичко трябва да е хармонично!

4) Отделна стая за родители.

За да направите чакането за родителите удобно, по-добре е да им осигурите отделна маса с освежени напитки и да ги помолите да не пречат на развлекателната програма, докато децата им се забавляват с аниматора. С такава организация родителите няма да пречат на аниматора и фотографа да вършат работата си, а кадрите няма да имат „произволни“ родителски крака и ръце.

5) Предварителна уговорка с аниматора.

С аниматор е най-добре предварително да изясните целия план на събитието. И също така се съгласете с него относно организацията на общи снимки, така че аниматорът да прави пауза в програмата си.

Например, можете да правите съвместни снимки на всички деца в началото на празника, докато те все още са красиви и не се отопляват от активни игри. Можете също така да направите съвместни снимки с тортата.

По-добре е да правите такива общи снимки не в края на празника, а по-близо до началото, докато децата все още не са уморени. За аниматора ще бъде по-лесно да спре презентацията и да изгради децата за съвместна снимка, защото децата са по-склонни да слушат този, с когото току-що са играли.

Последвайте ни във Фейсбук!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *