fbpx

Фотограф за детски рожден ден в Ямбол

Търсите фотограф за детски рожден ден в Ямбол

Изборът на фотограф за детски рожден ден в Ямбол, трябва да е забавен и лесен. Нашият фотограф / видео оператор ще пътува до мястото на вашата почивка, празник,рожден ден – до апартамент, ресторант, детска градина или училище и ще се радва да улови най-необичайните моменти!

Щастливи очи, щастливи усмивки, уникални моменти, снимките в оживено движение и истински емоции! Нашият персонал не отвлича вниманието на децата и ви дава възможност да се отпуснете, да се насладите и да играете!

Специален подход изисква покана към фотографа за детски празник или рожден ден. Не е тайна, че децата са изключително бързи, активни и непредсказуеми в движенията си.

Фотограф за детски рожден ден в Ямбол

Следователно фото и видео заснемането на празници на децата изисква определен подход: дори само да хванете фокуса на камерата на дете, което се върти около вас, е трудна задача. Въпреки това, с помощта на богат опит и професионално оборудване, нашите специалисти го решават!

Фотограф за детски рожден ден в Ямбол

Извършваме и цялата работа по обработката на видео, запис на филм на носител, обработваме снимки.

Директността и очарованието на децата понякога просто са обезкуражаващи, особено по време на светъл и весел празник. Усмивките им, погледите, наистина си струва да бъдат запазени не само в любящите родителски сърца. И така, как да запазите спомена за един прекрасен ден? Разбира се, с помощта на фотографията!

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Детска фототосесия в Ямбол

За малки дами
В вълшебната кутия на професионалния фотограф има всичко необходимо за създаване на изображение: ажурни чадъри с бял цвят, прекрасни шапки, винтидж чанти, многоцветни боа, ангелски крила, коралови мъниста, фенове, хавайски бижута и много модни неща за най-настроения кокет.

За господа
За момчета на 4-14 години можете да уредите фотосесия за гангстер, пират, каубой!

Представете си момчетата в образа на гангстери: снежнобяли ризи, подвеси и със сигурност атрибути – шапка, пура, колички и други аксесоари на Америка от 20-те години.

Или може би рожденият човек и неговите приятели са страстни към Карибските пирати? Тогава пиратските шапки, ленти за глава, пистолети и други пиратски неща ще влязат в игра!

Прочете още и за Сватбен фотограф в София

Фотограф за абитуриентски бал

Абитуриентско парти в училище или детска градина се случва само веднъж. Колко приятели и просто добри момчета срещаме, колко се учим, колко бързо разбираме кои сме и какво искаме в този период от живота! И колко забавно и вълнуващо е в компанията на бивши съученици да седят над чаша кафе и да си спомнят тези щастливи моменти от детството им!

Препоръчва се:

За празника: Нова година, Рожден ден, абитуриентски, календарни празници, тематични партита и други специални поводи
За деца от 1 до 15 години и техните родители.
Брой участници от 1 до 30

Последвайте ни в социалните мрежи като Фейсбук за да видите нашата работа и препоръките за нас!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *