fbpx

Фотограф за детски рожден ден в Дупница

Как се прави снимка на детски рожден ден?


Фотограф за детски рожден ден в Дупница. Подгответе се за рождения ден на децата предварително. Шест месеца преди значителната дата вече е ясно каква ще бъде темата на празника. Изберете любимия си герой за рожден ден на карикатура или плакат. Те избират ресторант, за да отпразнуват детски рожден ден, поръчват тематична торта и канят фотограф на детски празник.

Любима наша дейност е и заснемането на сватби и кръщенета в Дупница и региона, затова можете да прегледате и част от нашата работа на екипа в статията за сватбен фотограф.

Фотосесия за детски рожден ден започва със среща на гости и представяне на подаръци. Докато все още е красив и трезв, фотографът прави снимка на рождения ден с гости на фона на фотозоната. Това е такова място в ресторанта или на улицата в близост до ресторанта, което е украсено с банер с любимите ви герои, балони и кендибар.

Чудесна идея е да поставите число във фотозоната, символизиращо броя на годините от рождения ден. Осчен, че сме много добри в заснемането на деца и портрети и при сватбената фотография имаме професионалисти с над 20 годишен опит. Може да разгледате и сватбен фотограф в София, за повече подробности и цялостно портфолио можете да се свържете с нас.

Фотограф за детски рожден ден в Дупница
Фотограф за детски рожден ден в Дупница

Добър фотограф за детски рожден ден в Дупница

Когато гостите се събраха, фотографът прави общи снимки: всички деца, дошли за празника, всички възрастни – техните родители и домакини. Освен това аниматорите работят с малки гости, а възрастните се радват на социализация и ястия. Фотографът по това време извършва репортажна фотография на празника. Излита как децата играят, танцуват, участват в майсторски класове.

След това, когато всички проявиха апетита си, децата бяха седнали на масата и им предлагаха топли ястия. След като гостите са хапнали, е време да си направите торта с горящи свещи или студен заря. Фотографът улавя моментите, когато детето изгасва свещите и прави желание, докато целува родителите си и приема поздравления от приятели. Една малка фотосесия с торта може да включва снимки как едно дете хапва торта или го намазва в ръцете и лицето си.

Цена за фотоф за детски рожден ден в Дупница!


В нашата практика имаше празници, които успяхме да премахнем напълно за един час. Обикновено това са рождени дни на бебетата – на една или две години. Има малко гости и рожденото момче бързо се уморява от игри с аниматори. Нашият ваканционен фотограф ще успее да направи висококачествени ваканционни снимки дори за един час!

Оптимално е да поръчате фотограф за детски рожден ден за два часа. Тогава можете спокойно да планирате детски празник и да заснемете най-важните моменти. Фотосесията за рожден ден ще бъде бърза и приятна.

За три часа снимане на рождения ви ден ще получите максималния брой снимки: портрет на всяко дете и всяко семейство, дошли на празника, пълна фотосесия с гости, репортажни снимки на рождения ден, снимка на декора на празника на децата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *