fbpx

Как да позирате на сватбена фотосесия?

Искате да научите как да позирате на сватбена фотосесия?


Как да позирате на сватбена фотосесия? Самият аз далеч не съм модел, но благодарение на опита си разбирам, че изглежда красиво и как да постигна това.

Няма хора, които могат да правят снимки, има хора, които могат да правят снимки.
Всъщност не е нужно да сте професионален модел, за да сте красиви на снимката. За да направите това, имате нужда от интелигентен фотограф. Ако планирате сватба, то със сигурност вече сте прегледали куп снимки при избора на сватбен фотограф . Сигурен съм, че харесвате не просто красиви снимки, харесвате ясни снимки. Тези, на които се представяте, и такива, които ви карат да се чувствате комфортно.

Как да позирате на сватбена фотосесия?
Как да позирате на сватбена фотосесия?

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

След като прегледате портфолиото , развивате познатост и нещо остава в паметта ви. Подготвяйки се за всякакъв вид снимане, можете да гледате снимки от тази област, ако това е мода – прегледайте работата на модните фотографи . Те ще ви покажат общите черти и поведение, вече ще стане по-ясно за какво се отнася този жанр.

Сватбен фотограф в София

Благодарение на гледането ще ви бъде по-лесно да се държите на снимачната площадка. Но при фотосесия (сватба или любовна история), като правило (аз преценявам сам), процесът се води от фотограф, казва какво да правя, как да правя, къде да гледам и т.н. Аз, като сватбен фотограф, вярвам, че младоженците не трябва да ме питат въпроси относно позирането, ако въпросът „Какво правим?“ звучи от тях – Значи работя зле. Създавам ситуации и измислям сцени, в които момчетата са оставени насаме с мен и улавям моменти и емоции. Има лесни начини да получите правилните емоции.

Настройвам двойката на емоцията, от която се нуждая, показвам как да ставам, какво да се опитам да почувствам, така че да разберат задачата. Има печеливши завои, погледи, фази на движения, действия, които изглеждат красиви и подходящи. Като цяло, момчетата не трябва да мислят какво трябва да правят, как да позират и да се притесняват от това. Трябва да се насладите на фотосесията.

Вижте статията и за професионален сватбен фотограф!

Ако ви е удобно – снимката ще бъде красива.
Обичам прости и разбираеми „пози“, които също изглеждат лесно, в които хората се чувстват комфортно. Благодарение на това няма въпрос за позиране, просто е необходимо да настроите момчетата по правилния начин, да настроите ситуацията и да наблюдавате понякога подкана и коригиране. Те са заедно, чувстват се добре заедно и затова всичко ще изглежда естествено и естествено.

Позирането е по-скоро грешка, ако става въпрос за правене на снимки като услуга, а не ситуация, в която моделът работи. Ако моделът е на работа, тя е професионалист и няма въпрос относно позирането. И ако снимаме любовна история, тогава задачата да създаваме визуални образи лежи на фотографа, от него има инструкции, които премахват въпроса за позирането, защото при поръчка на услуга трябва да се забавлявате и да не мислите как ставате.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *