fbpx

Фотограф за кръщене в Благоевград

Търсите фотограф за кръщене в Благоевград?

Попаднали сте на правилното място, ние ще предоставим истински професионалист с 20 годишен опит във фотографията, доверете се на професионален фотограф за кръщене в Благоевград.

Обадете ни се на 0899 85 75 00 и/или ни пишете на е-мейл адреса.

Кръщението или кръщенето е уникално събитие в живота на православен християнин. Подобно събитие се случва веднъж в живота. Ето защо все повече вярващи канят фотографа на кръщенето на бебето си. Те искат този ден да се помни завинаги, денят, когато бебето отваря духовната сфера на живота и името на този ден е кръщението !

Фотограф за кръщене в Благоевград
Фотограф за кръщене в Благоевград

Кръщението най-често се извършва през деня. Отец събира желаещите да бъдат кръстени в определен ден и час. Прилично количество доброволци могат да съберат до 20-30 души. Без значение на колко години си. Можете да бъдете кръстени на всяка възраст.

Това значително улеснява работата на фотографа при кръщенето. И гостите, които поканите в тайнството на кръщението, ще бъдат по-доволни. Те ще могат да наблюдават кръщене от най-добрите места и да не пропуснат нищо.

Кръщене за вашето дете в Благоевград

В обредът на Кръщението могат да се разграничат няколко важни етапа: подготвителен разговор, проповед, молитва, къпане с шрифта, помазване, шествие, посвещение на свети образи, друга молитва. Целият процес отнема не повече от час, въпреки че разбира се всичко зависи от броя на хората, които искат да се подложат на кръщение. Родителите на детето не участват в самото кръщение. Тази работа е възложена на духовните възпитатели на бебето – кръстници.

Какво прави фотографът през това време… ?

От гледна точка на фотографа , фотографиране на кръщениетоили сватбеният процес не е много прост. Това се дължи преди всичко на лошото осветление на православните църкви. Е, и добавянето на момента, че използването на светкавици в услугата е нежелателно (не всеки баща ще позволи използването на светкавици в църквата) представлява трудна задача за фотографа при кръщението – да получи висококачествени снимки при много трудни условия на осветление.

Тук веднага е необходим опит и, разбира се, висококачествено фотографско оборудване. Тъй като кръщението е масово събитие, може да има затруднения с успешните ъгли. Имаше моменти, когато беше обичайно да не се пробива сред тълпата.

Но от друга страна, богатата украса на православните църкви, тесните прозорци, през които се пробива светлината, ви позволяват да получите красиви снимки. Сега свещениците станаха доста демократични, им е позволено да снимат кръщене без проблеми, Основното условие е да не се върти под краката по време на обслужване и да не се разсейва. Вече казах за огнищата, този въпрос трябва да бъде обсъден предварително.

Къде да намеря фотограф за кръщене в Благоевград?

Вие решавате да кръщавате бебето си. Поканете фотографа на кръщене за този празник, запазете този ден в оживени и красиви снимки. Също така се препоръчва да се създаде малка фото книга от получените материали. На теория тя трябва да бъде до семейните ви наследства, като сватбена фото книга и фотоалбум със снимки от раждането на вашето бебе. Не забравяйте, че сега създавате семейните си традиции. Колкото повече има, толкова по-силно ще бъде вашето семейство.

Обадете ни се на 0899 85 75 00 и направете вашето запитване за дата, час, място, цена и всичко останало за вашето събитие.

Последвайте ни и във Фейсбук.

Вижте още и за добрият сватбен фотограф и защо двете събития са свързани, как да познаете професионалиста?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *