fbpx

Фотосесия за бременни в София

Фотосесия за бременни в София, много вълнуващ момент. Бременността е дългоочаквано и вълнуващо събитие в живота на жената. Реалността придобива по-дълбок смисъл, емоциите преодоляват, щастието затрупва душата. Това е вълшебно състояние, когато две сърца бият заедно, не трае дълго, така че всеки миг е ценен!

Фотосесия на бременни жени, като отделен клон на фотографията. Смисълът на такъв фотосет е, че е необходимо да се предаде не само визуалният образ на бременния модел, но и нейното емоционално състояние. Човекът, който гледа фотографията, трябва да почувства цялата топлина и чар в този период.

Фотосесия за бременни в София
Фотосесия за бременни в София

Фотосесия за бременни в София

Постепенно бременността ще отстъпи място на други емоционални състояния, не по-малко ярки, но различни … и снимката ще разказва историята ви отново и отново.

Най-доброто време за фотосесия е седмият, осмият месец от бременността. Коремът все още е спретнато кръгъл, но вече доста забележим. Фотосесиите на бременни жени в София най-често се правят в светли и нежни цветове, понякога добавят ярки акценти под формата на интересни аксесоари. Дрехите трябва да са удобни, а не да затрудняват движението.

Професионалният сватбен фотограф винаги е на мода!

Стилът на фотосесия за бременни

Стилът на фотосесия за бременни жени, може да бъде напълно различен, от домашен фотосет в пижама с чаша чай, до ходеща фотосесия в летяща рокля. Някой иска да добави малко сексуалност към снимките и тогава трябва да се погрижите предварително за красиво бельо.

Има много аксесоари за фотосесия за бременни. Можете да използвате играчки, от меки плюшени мечета до ярки пластмасови патици, детски дрехи също са подходящи, малки ботуши очарователно се свиват на кръгло коремче. Цветя, сатенени панделки, мъниста, разфасовки от шифон и може би молив и рисунка на полянка?

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

След като предварително обмислите стила на вашата фотосесия за бременни, ще получите много положителни емоции, както и красиви и ярки снимки.

Последвайте ни на нашата Фейсбук страница

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *