fbpx

Избор на фотосесия не във нашият сватбен ден!

Нашият сватбен ден

В нашият сватбен ден винаги искате да хванете повече, отколкото можете да си позволите, и вместо да се насладите на собствения си празник, младоженците са принудени да се втурват с глава с едно място на друго.

За да усетите всички прелести на сватбения ден, можете да организирате фотосесия за още един ден. Уреждайки фотосесия в друг ден, младоженците не трябва да отказват услугите на фотограф за сватба в деня на сватбата им.

Нашият сватбен ден
Нашият сватбен ден

Фотосеси във вашият сватбен ден

Отначало подобна идея може да изглежда не на място, но тя има повече предимства, отколкото можете да си представите. Нека той улови събиранията на младоженците, регистрацията, веселите, весели гости и празничния банкет – само отделна разходка на двойката ще трябва да бъде изключена от времето на сватбения ден.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Сватбена фотосесия

+ Отделяйки още един ден за това, можете да проведете фотосесия спокойно, в удоволствие, като се съсредоточите само върху нея. Също така ще бъде много по-лесно фотографът да работи, без да разпилява вниманието си върху гостите и постоянната смяна на местоположението.

+ Фотосесия в деня на сватбата също е необходимост да се адаптирате към гостите и всички други събития. Доста често на сватби се случва гостите да се отегчават, докато чакат младоженците, които отидоха на фотосесията. Или, обратно, стрелбата се извършва набързо, за да не накара гостите да чакат.

Фотосесия в деня на сватбата

+ Ще имате чудесна възможност да подчертаете целия ден, удобно за вас време, така че да можете да правите премерен кадър бавно. Освен това ще имате възможността да правите снимки, които не могат да бъдат заснети в деня на сватбата – например на фона на разсъмване или залез над реката или нощни пейзажи.

+ И младоженците могат да изберат всяко място за фотосесията, без да бъдат прикачени към гостите и местоположението на деловодството и банкетната зала. Съгласете се, това дава възможност да изберете наистина стойностно, непрекъснато място – и това е голям плюс.

Времето в деня на сватбата

+ Невъзможно е да изберете времето в деня на сватбата и ако това не ви радва, няма да получите никъде от него, но да организирате сватбена фотосесия в друг ден, когато времето е по-подходящо е лесно! Освен това снимането може да бъде преместено в друг месец, например зима или лято, в зависимост от предпочитанията на двойката, или можете и от другата страна на планетата – да проведете фотосесия на морския бряг или в планината)

Прочетете и статията за сватбен фотограф в Перник!

+ Колко пъти по време на сватбен ден булката изправя грима и прическата си, за да получи добра снимка? В отделен ден за фотосесията можете да поканите стилист, който ще ви направи красив грим, прическа и ще коригира вашето изображение през деня, в зависимост от метеорологичните условия, времето на деня, осветлението и рамката на сюжета.

Минусите на отлагането на сватбена фотосесия

Сега за минусите на отлагането на фотосесията: разбира се, това ще добави разходи за сватбения бюджет. Услугите на фотограф, стилист, транспорт … всичко това ще бъде доста скъпо. Ако булката има притеснения от факта, че младоженеца не трябва да вижда роклята си преди сватбата, ще трябва да изберете друго облекло или да организирате фотосесия след тържеството.

Вижте статията и за професионален сватбен фотограф!

Освен това в неистов ритъм на голям град не е лесно да отделим още един свободен ден, още повече, че подготовката за сватба отнема толкова много време. Все пак си струва да се претеглят плюсовете и минусите, защото разделяйки двете дейности, които отнемат време и трудоемкост, можете да се насладите на двете и да извлечете максимума от тях.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *