fbpx

Причини да участвате във фотосесия в очакване на чудо

Фотосесия в очакване на чудо

Преди няколко години малко хора организираха  фотосесии за бременни жени . Но през последните години ,,фотосесия в очакване на чудо“  се превърнаха в неразделна част от семейния албум.

Тази статия е за онези семейства, които все още се съмняват дали имат нужда от  снимка на бременността . Тук ще намерите пет причини, които ще ви покажат, че фотосесии за бременни жени не е просто почит към модата, а наистина ценно преживяване.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Чувствайте се красиво при фотосесия в очакване на чудо

Не е тайна, че по време на бременност много момичета се чувстват просто ужасно. И въпросът е не само в това, че изпитват постоянен физически дискомфорт. Почти всяка бъдеща майка чувства, че губи своята привлекателност: наднормено тегло, стрии, проблеми с кожата – това е само малка част от това, което може да разстрои бременното момиче.

Фотосесия в очакване на чудо
Фотосесия в очакване на чудо

Участието във  фотосесия  през този период е много важно. След като получи снимките, бъдещата майка ще види колко е красива, защото през този период се проявява цялата женственост, красота и хармония на тялото. Професионален фотограф ще избере най-правилните пози, светлина и обстановка, които подчертават най-красивото във вашата фигура.

Вижте статията и за професионален сватбен фотограф!

Участвайте във  фотосесия на бременни жени  и можете да погледнете себе си отстрани, да видите себе си, както другите ви виждат: спокойно, искрящо с щастие очи, искрена усмивка и очакване на истинско чудо …

Получете нови преживявания

Работа-дом-работа-дом … След това указ и постоянна битова рутина: почистване, готвене, посещение на лекари …

Фотосесията  ще ви помогне да разнообразите живота си и да получите нови преживявания.

Професионалната фотосесия  е приключение. Всичко започва много преди снимката: обсъждате с фотографа концепцията и изображенията за снимката, започвате да избирате тоалети и предлагате аксесоари.

Самата фотография е не по-малко вълнуващ и интересен процес. Работете със стилист, творчески задкулисие, нови познанства, усмивки и смях и цялото внимание е само на вас.

Не се отричайте от удоволствието да излезете от обичайното ежедневие, да се потопите в ново изживяване и да се почувствате като истински модел.

Бъдете щастливи при фотосесия в очакване на чудо

Бременността продължава само 9 месеца, които, макар да изглежда много дълъг период, минават за миг. И какво остава в паметта на това невероятно време?

Много момичета признават, че въпреки че идеята за  фотосесия в „Очакване на чудо“  не им се е появила по време на бременността, те съжаляват, че са пропуснали възможността да направят няколко допълнителни снимки през този период.

Струва ни се, че всеки има камера или в крайни случаи камера в телефона си, че „на улицата ще стане по-топло и съпругът ми ще ме снима в листата на цветята в парка“. Но, както показва практиката, подобни домашни стрелби отново и отново се отлагат за неопределен период и ако се направи изстрел или друг, тогава, като правило, бъдещата мама изобщо не ги харесва.

И колко е приятно да преобръщаш снимките във времето, като си спомняш как са чакали, как са разделили момчето или момичето, как са избрали името, са купили количката. Колко невероятно и интересно беше да наблюдавате растежа на корема, да слушате треперенията на бебето вътре, да започнете да се чувствате като майка.

Никога не пропускайте възможността да направите още една снимка на вашето щастие, те не са излишни.

Помнете семейството

Това е изненадващо, но мнозина по време на бременност забравят, че в семейството им има не само мама и бъдещо бебе, но и … татко!

През този период цялото внимание беше насочено към жената: не се разстройвайте, не се напрягайте, моля и изпълнете и най-малките капризи. Но не забравяйте, че за бъдещия татко тези 9 месеца са не по-малко вълнуващи.

Фотосесиите, в които участват всички членове на семейството – мама, татко, а понякога и по-големи деца, са изпълнени с още по-искрени чувства и щастливи емоции.

Спомнете си последния път, когато сте правили снимки със съпруга си. Може би по време на сватбата? Съвременните семейства, погълнати от проблеми, кариера и безкрайно бързащи, прекарват толкова малко време заедно и още по-рядко правят съвместни снимки. Участието във  фотосесия  е чудесна причина да прекарате време със семейството си.

Участието във  фотосесията на  бременността и мама и татко ще помогне да се отрази по-пълно атмосферата и онези чувства, които изпитвате през този период. Нежни прегръдки, целувки, щастливи усмивки – нека татко да покаже своята наслада и вълнение в очакване на пристигането на нов член на семейството на света.

Започнете семейната хроника

Снимките на бременността могат да бъдат чудесно начало за семеен фотоалбум, заедно с първите дни от живота на вашето бебе, кръщението, първите стъпки и много други най-важни събития в живота на вашето семейство.

Нека вашето малко дете, когато порасне, да разбере какви са били майка му и баща му, когато го чакали, как с нетърпение очаквали да се срещнат с него, как се подготвяли за този момент.

Ние, по-старото поколение, често нямаме възможност да виждаме снимки на бременни майки от нас. Преди 20 години това се смяташе за почти неприлично, момичетата се опитваха да скрият „интересното положение“ до самия край, облечени в безформени дрехи, слушаха съвети за „лоши знаци“ и, разбира се, не можеха дори да мислят за снимки с гол кръг корем.

Фотосесия за бременни жени

Сега  фотографирането на бременни жени  е напълно нормално и дори модерно. Звездите, а след тях и всички останали бъдещи майки, започнаха с гордост да показват цялото щастие от очакването на майчинството, като не се срамуват, а се радват на тяхната красота и женственост.

Прочетете и статията за сватбен фотограф в Перник!

Затова не лишавайте сина или дъщеря си от възможността да видите цялата история на живота му, започвайки от първите дни, когато той все още не се е родил, но вече е станал част от този свят и вашия живот!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *