fbpx

Идеи как да направите различна сватба?

Искате различна сватба

Настоящото поколение младоженци все повече се отдалечава от традициите и се стреми да направи сватбата различна, оригинална и, разбира се, индивидуална, тоест отразяваща природата на двойката. Това дава възможност да прекарате незабравим ден както за младоженци, така и за гости.

Необичайни идеи могат да ви помогнат в това, което ще изненада вашите гости с оригиналността си!

Ето защо, когато дойде време за избор на декор , флорален дизайн , комбинация от цветове и различни елементи, е много важно всички те да отговарят на вашия стил , вашия вкус и предпочитания. Тогава вашият специален ден ще бъде точно такъв, какъвто искате да прекарате и да го запомните!

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Деня на сватбата: 10 тайни на красивата булка

Персонализация за вашата различна сватба

Персонализацията е ключовата дума в този въпрос. Разчупете шаблона, надхвърлете, разбийте стереотипите … Каквото и да го наречете, но това е всичко, от което се нуждаете. И вие също се нуждаете от професионалист, който може да ви помогне да реализирате идеите си. Например, тези, които искаме да ви представим днес, са 30 необичайни идеи, които ще изненадат вашите гости със своята оригиналност!

Меню, което ще ви направи безмълвни

Повечето фирми за кетъринг или места за сватби вече имат готови предложения за менюта, но защо да не експериментирате ? С техники, със съставки, с форма за сервиране или дори цветове. Всеки знае какво започваме да търсим – нека съдовете направят пръскане !

Идеи как да направите различна сватба?
Идеи как да направите различна сватба?

Обратен ред

Защо да не смените акцентите на сватбата? Например започнете с банкет или коктейл и завършете с церемония. Защо не? За госта няма нищо по-изненадващо от това да започне почивка, а не с това, което очаква. Никой няма да забрави това със сигурност!

Вижте статията и за професионален сватбен фотограф!

Уникална тема

Досега добра идея за персонализиране на сватбата би било търсене на тема, която да подреди съответно тематична сватба . Основното е да изберете нещо наистина оригинално , както и нещо, което е близко и на двама ви – това е може би най-трудният момент, но това ще гарантира уникалността на вашата почивка.

Поздравителни картички

Преди вашите гости да започнат да изучават подробно вашето невероятно меню, можете да подготвите всяка поздравителна картичка, персонализирана за всеки гост . Това ще бъде проява на вашата грижа и любов към онези хора, които ви заобикалят в такъв специален ден!

Не е необходимо да пишете писма до всички, това трябва да е малък трогателен детайл, който ще бъде запомнен.

Церемония за посещение

Все повече двойки избират церемония по излизане и ние силно подкрепяме това желание, защото, разбира се, по този начин можете да създадете наистина уникален момент. Един олтар си заслужава!

Сладка и семпла торта

Това сме ние за тортата! Последните тенденции ясно показват, че сватбената торта става все по-оригинална и се превръща в отделен елемент от декора. Отделно всички тенденции „издигат” изчистена в дизайн торта, която изглежда оригинална, малко домашна, но в същото време изискана . Просто и вкусно!

Геометрия

Безспорната тенденция от последните години и не само на сватбите. В допълнение към включването на геометрични елементи в декора, можете да подредите и осветление на различни нива , което ще даде необичаен ефект!

Домашен кът

Друга тенденция или дори характерна черта, която отличава поколението на хилядолетия, е любовта към ръчната продукция, ръчната изработка и културата „направи си сам“ . Защо не направите кът на сватбата си, където гостите – и деца, и възрастни – ще могат да направят нещо със собствените си ръце? Всичко може да има там!

Необичайна фотосесия

Каквато и да е сватбата, фотографът винаги е бил и ще остане един от най-важните специалисти на вашата сватба. Вие от своя страна можете да измислите някакъв вид за него за вашата сватбена фотосесия или заснемане с гости .

Довиждане обикновени цветя

Букет е много важен елемент от образа на булката, но днес той не е по-нисък по отношение на роклята на булката, следователно момичетата се подхождат с неговия избор със специален трепет. Съвременната булка иска букетът й да отразява нейната личност и това е много правилен подход. Защо да не използвате фантазирани цветя в букета си?

Пакет за добре дошли

В допълнение към комплекта за оказване на първа помощ, който трябва да бъде на вашата сватба за всеки случай, подгответе и пакет за добре дошли за гостите – набор от неща, от които може да се нуждаете през деня: кариера или ветрило, карта на територията, където се провежда сватбата, приятни малки неща, които отговарят на темата на вашата сватба … С една дума, всичко, което ще зарадва госта и той може да се наложи!

Плодове

Цветя? Без плод! Те могат да се използват при проектирането на пространство и маси на банкет. Той е оригинален, свеж и модерен. Вместо централни аранжировки можете да подредите вази със сезонни плодове на масите.

Топки или балони

Питаш какво е оригинално в балони и ще се оправиш! Но имаме предвид необичайни топки и големи прозрачни топки, пълни с искри или панделки и прикрепени към пода или земята. Тези ефирни кръгчета ще добавят нежност и оригиналност на пространството и ще бъдат чудесна алтернатива на обикновените топки, които вече се считат за признак на лош вкус.

Нова година

Сватбата през зимата е наистина вълшебен празник! Защо да не комбинирате почивката си с един от най-важните общи празници – Нова година? Ще бъде незабравим ден, когато точно всички гости ще бъдат свободни. Освен това със сигурност всички отправени желания ще се сбъднат със сигурност …

Книга за препоръки

Вместо традиционна книга с желания, можете да подготвите нещо необичайно и неочаквано. Например в книга може да има пликове, в които гостите могат да поставят своите пожелания, написани с химикалка – защо не! И можете да използвате някакъв предмет вместо книга – винилов запис, скейтборд – или да създадете уникални капсули от време.

Надяваме се статията: Идеи как да направите различна сватба? е била полезна и е дала креативни и нови идеи за вашето тържество, запомнете най-важното е да се забавлявате и да сте щастливи.

Последвайте ни във Фейсбук и се свържете с нас по е-мейл или по телефона 0899 857500

Прочетете също:

6 съвета за избор на фотограф

Какви са основните задачи и отговорности при сватбена организация?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *