fbpx

Какво трябва да знаем при среща с изпълнителите на сватбата?

Първата среща с изпълнителите на сватбата ни, като първа среща, винаги е много вълнуваща. За да го направите по-информативен, подгответе се внимателно за него, като използвате нашите съвети.

1. Съберете пълна информация преди сватбата

Първото нещо, което трябва да направите преди срещата с който и да е изпълнител, е да подготвите пълна информация за вас и вашата сватба: нейната дата, желания формат (банкет / бюфет, ще има ли церемония за излизане), прогнозният бюджет за определена услуга или цялата сватба като цяло, броят на гостите и конкретни желания за работата на специалист.

изпълбителите на сватбата
Изпълбителите на сватбата

Тази информация не само структурира срещата, но също така помага на изпълнителя да определи:

  1. Свободна ли е вашата дата за сватба в графика му?
  2. Работи ли в желания от вас формат?
  3. Кой пакет услуги е подходящ за вас?
  4. Колко време ще ви е необходимо в деня на сватбата (например за фотограф) или предварително (за декоратор)
  5. Ще има ли нужда от допълнителни асистенти (например втори фотограф) или допълнително оборудване (например DJ или кавър група).

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Някои информации, като темата или стила на сватбата, може все още да не са одобрени, но основните въпроси относно бюджета и формата на събитието определено трябва да бъдат съгласувани в рамките на вашата двойка.

2. Вземете асистенти със себе си

Ако среща с изпълнителите на сватбата ви се струва твърде стресираща, ако се притеснявате, че може да сте объркани или няма да се разберете напълно взаимно, ако се страхувате, че той ще започне да ви налага ненужни услуги и няма да устоите, не забравяйте да вземете асистент със себе си!

Най-хубавото е, ако това ще е младоженеца, тъй като сватбата ви засяга и двамата. Нека не участва активно във всички етапи на подготовката, но все пак трябва да общува с екипа, така че да се запознаете с тях предварително е добра идея.

Ако младоженецът не може или не иска, вземете със себе си най-активната приятелка. В идеалния случай, ако тя ще бъде шаферката на празника, тоест, тя ще знае всички подробности на тържеството, също като вас.

Родителите не са най-добрите другари на подобни срещи. Първо, те могат да имат по-консервативен поглед върху сватбата и може да се случи, че вместо да обсъждате подробностите, вие и изпълнителят ще убедите майката в правилността на това или онова решение.

Второ, може би ще ви бъде по-трудно да вземете решение за сътрудничество със специалист, да отделите желанията си от мненията на вашите родители.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *