fbpx

Топ 5 съвети за видеооператор

Топ 5 съвети за видеооператори

В тази статия ще разгледаме някои съвети за сватбен видеооператор

сватбен видеооператор
Сватбен видеооператор

Уверете се, че стилът на снимане е подходящ за вашия сватбен стил. 

Например, ако портфолиото на видеооператорите съдържа предимно класически, леко помпозни видеоклипове за сватби в луксозни ресторанти, малко вероятно е за младежката си сватба в таванското помещение драстично да промени стила си и да направи ярко, запалително, забавно видео.

Ако сънувате малка уютна сватба и атмосферен, небрежен филм за нея, с акцент върху детайли, видеограф и репортаж няма да ви свършат работа.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Говорете с вашия фотограф. 

Най-вероятно той ще може да препоръча няколко професионалиста, с които има опит в работата. Случва се фотограф и видеограф да работят в тандем – и това е голям плюс. Добре координираният екип е ключът към отличния резултат!

За сватбения видеооператор опитът на сватбите е много важен. 

Снимането с професионални модели и създаването на красив клип на сватба с 60 гости са много различни задачи. Сватбите имат своите специфики – не можете да повторите нищо в тях, не можете да изисквате младоженците и гостите да „преиграят“ някаква ситуация, трябва да можете да намерите общ език с всички гости, да можете да „възползвате“ момента, а това се развива само с опит.

Не избирайте видеооператор заради ниската цена. 

В резултат на това рискувате да получите видео, което не искате да гледате. В този случай дори и малките разходи не са оправдани.

Вижте статията и за професионален сватбен фотограф!

Не забравяйте да подпишете договора!

 Така ще се предпазите от ненужни притеснения в навечерието на сватбата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *