fbpx

Избор на сватбен видеооператор: пълно ръководство

Сватбен видеооператор е задължителен член на екипа

Сватбен видеооператор е задължителен член на екипа или можете да спестите пари от услугите му? Какво да търсите при избора на професионалист? Разберете от тази статия.

Имам ли нужда от сватбен видеооператор?

Само преди няколко години видеограф на сватба беше повече изключение, отколкото правило. Много булки все още имаха свежи спомени от сватбени филми от 90-те – скучни репортажи за няколко часа с всички сватбени атрибути на времето.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

За щастие съвременните сватби вече не приличат на това, което видяхме преди, подходът към сватбената фотография се промени. Но ако никой не се съмнява в необходимостта от професионален фотограф или стилист, въпросът дали е необходим видеограф остава актуален за мнозина.

 

Според нас, видеограф е същият задължителен професионалист на сватба като координатор или декоратор. Ако сватбените снимки са запазени моменти от най-важния ден, то видеото е неговата динамика.

Това е не само красива картина, но и възможността напълно да се потопите в атмосферата на онзи ден, отново да почувствате неговото настроение и емоции, да чуете как любимия глас трепти, докато полага клетвата, да видите сълзи на щастие в очите на близките …

Сватбеният клип, в допълнение към снимката, създава пълна, триизмерна картина на празника и без съмнение предизвиква ярък емоционален отговор. Между другото, кратък клип за 3-5 минути също е чудесна възможност да „покажете“ сватбата си на приятели в социалните мрежи, защото не всеки може да се справи с гледането на албум с петстотин снимки.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *