fbpx

Идеи за аксесоари при фотосесия в очакване на бебе

Фотосесия в очакване на бебе

Много често, в навечерието на снимките, бъдещите майки се чудят какво да занесат със себе си на  фотосесия в очакване на бебе.

Както и в други семейни и портретни фотосесии , и на такава снимка можете да използвате различни аксесоари, които не само ще ви позволят да правите атмосферни и разнообразни фотографии, но и ще им придадете специално значение. 

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Нека да разгледаме какви  аксесоари за фотосесия на бременни жени  могат да се считат за най-печелившите и популярни.

Фотосесия в очакване на бебе
Фотосесия в очакване на бебе

Детски дрехи и обувки

Подготвяйки се да станете родители, вероятно вече сте купили много красиви неща за вашето неродено дете. Шапки и боди, рокли и шапки, забавни гащеризони и тениски с надписи – вероятно нямате търпение да сложите всичко това върху бебето. Каквото и очакването да не е толкова досадно, вземете нещо от тази красота със себе си за фотография.

Лидерът в списъка с детски дрехи, които трябва да вземете със себе си на  фотосесията , разбира се, са детските обувки. Различни ботуши, ботуши и мънички кецове не могат да оставят безразлична нито една бъдеща майка и ще бъдат приятно допълнение към образа на бременно момиче.

Детски дрехи
Детски дрехи

Свежи цветя при фотосесия в очакване на бебе

Друг лидер в списъка на  аксесоарите за бременна фотосесия  са различни цветя. Това могат да бъдат единични цветя или букети, както и декорации или венци.

Вижте статията и за професионален сватбен фотограф!

Цветята придават на женския образ нежност и въздух. Една от опциите за използване на свежи цветя при  фотосесия  е лека ню, където букетът играе ролята на „дрехите“ на модела.

Цветя
Цветя

 

Бижута за корем

Това може да бъде цветя от плат, красиви колани или просто голям празничен лък.

Бижута за корем
Бижута за корем

Основното тук е да се подчертае красотата на корема, а не да се затваря с аксесоари.

 

Бижута за корем
Бижута за корем

Ултразвуково изображение

Ако имате ултразвуково сканиране на вашето неродено бебе, то това може да се превърне в много значима част от  фотосесията . В крайна сметка това е първата снимка на вашето бебе. Такива снимки, проектирани в красиви рамки, изглеждат най-изгодно.

Надписи при фотосесия в очакване на бебе

Различни букви и надписи напоследък се превърнаха в тенденция при семейните фотосесии. Използвайте дървени и пластмасови букви и думи, дъски от шисти, гирлянди, кубчета и дори букви от играта Scrabble.

Надписите могат да бъдат съвсем различни: момче или момиче, скоро идва, семейство, любов и т.н. Това може да е името на нероденото бебе или очаквания месец от неговото раждане. Също така, това могат да бъдат различни смешни и трогателни бележки, съобщения до бебето или букви и цифри, важни за семейството.

 

Букви
Букви

Малки неща, показващи пола на детето

Различните аксесоари изглеждат много приятно, от които можете да разберете кого чакат бъдещите родители – момче или момиче. За момиче може да бъде корона, кукла, декоративна розова количка. За момче има мустаци на пръчка, пишеща машина, самолет, войник.

 

Шотландски кариран плат

Plaid е уникален аксесоар, който е в състояние да създаде атмосфера на комфорт и топлина.

Прочетете и статията за сватбен фотограф в Перник!

Като допълнение към изображението за правене на снимки, карето може да се използва по всяко време на годината – през лятото можете да седнете върху него, ако  фотосесията се  провежда на открито, а в студените зимни дни можете да го увиете със съпруга си и да усетите цялата топлина на семейството.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *