fbpx

На какво да се спрем при избор на костюм за младоженец?

Костюм за младоженец

Разгледайте всяка регистрация и там няма да намерите две еднакви булки: всяко момиче се стреми да подчертае своята индивидуалност и особеност с рокля и аксесоари. Какъв е избора на костюм за младоженец? Но какво става с  ухажорите ? Те, напротив, всички са в селекция – костюми и по принцип класическо черно.

Защо, когато планираме  сватба , отделяме толкова време и усилия, за да намерим „същата“ рокля и напълно забравяме, че  младоженеца  не трябва да се различава от никой от гостите само при наличието на бутониера?

Нека разчупим преобладаващите стереотипи и да надхвърлим обичайните рамки на „клонираните“ мъже на  сватба !

И ще ви кажем колко стилен и нестандартен може да изглежда  костюмът на младоженеца .

Първата идея за костюм на младоженец – Цвят

Дипломиране, дипломиране,  сватба : и навсякъде един и същи скучен черен класически костюм. Особено смелите мъже си позволяват свобода и се обличат в светлина, ако  сватбата се  празнува в топлия сезон.

Защо да не носите костюм  с ярки цветове за  сватбата ? Комбинацията от облеклото на младоженеца  с цвета на сватбения дизайн изглежда особено елегантно  .

Костюм за младоженец
Костюм за младоженец

Втората идея за костюм на младоженец

Мнозина са свикнали с факта, че костюмът е същият панталон и сако. Но през последните години се наблюдава тенденция да се комбинират горната и долната част на различни цветове. И още повече: яке и панталон могат да имат различна текстура, плътност и дори модел на плат. Облечете контрастно яке и ще изглеждате стилно и модерно. Основното тук е да изберете цветове, които са в хармония помежду си.

Третата идея. Без сако

След като напълно се отказахте от якето, вие обаче няма да изглеждате по-малко празнично. Стилна алтернатива може да бъде стилна жилетка. А през лятото можете напълно да останете в една риза.

Четвъртата идея. Къс ръкав

Ако сватбата ви  е  планирана за горещия сезон, тогава можете много добре да си позволите риза с къси ръкави. Нюансът при избора на такава риза – тя трябва да има монтиран силует и тесни, плътно прилепнали ръкави.

Петата идея. Светла риза

Кой каза, че ризата трябва да бъде или бяла или да отговаря на роклята на булката? Позволете си активен печат, чек, полка точки, ивици, цветя. Основното условие: опитайте се да не правите ризата основен акцент на празненството и се пазете от общата концепция за сватбения дизайн  .

Шестата идея. акценти

Ако не чувствате достатъчно наглост в себе си, за да дойдете на  сватбата  в нещо различно от класически костюм, можете да подчертаете своята личност с ярка пеперуда, копчета за ръкавели, необичаен бутониер или шал.

Седма идея. Дамски панталони

Вече решихме, че в  костюм на младоженеца  можете да се справите без сако. Но какво, ако напротив, напуснете класическия топ, но изоставете панталона? Ако  сватбата ви  се проведе в горещ летен ден далеч от градската суматоха, тогава може да сте в къси панталони.

Осма идея. Ежедневни обувки

Класическите мъжки обувки, разбира се, правят образа елегантен и празничен. Но толкова ли са удобни, че биха ходили при тях през целия сватбен ден? Опитайте се да изберете маратонки, мокасини или ежедневни обувки за вашия външен вид и ще разберете, че красивите обувки също могат да бъдат удобни.

Деветата идея. чорапи

Свикнали сме с факта, че чорапите са предмет от гардероба, на който не е обичайно да се фокусираме. При мъжете те са или черни или бели и са в хармония с цвета на обувките. Но, ако се осмелите да изоставите познатата монохромна гама, чорапите може да се превърнат в успешна част от цялостния образ на  булката  и младоженеца.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *