fbpx

Фотокнига като подарък

Фотокнига като подарък-модерен фотоалбум

Имате ли и огромно количество снимки, които лежат мъртво тегло на твърдия диск на компютъра ви? И няма да покажете тези стотици и хиляди несвързани изображения на никого и няма как да го разделете, а стойността на тези снимки изобщо не се усеща. Изберете създаването на фотокнига като подарък

Искам да ви разкажа за сравнително нов, прост и стилен начин за съхранение на семейния ми фотоархив. Нека ви представя:  Фотокнига .

Какво е фото книга?

Фотокнигата  е модерен и стилен тип фотоалбум. Това е истинска книга с твърди корици, тя се състои от дебела хартия или картонени страници, които се сглобяват на ръка. И ако снимките се поставят в обикновен фотоалбум, поставят се в специални канали или джобове, тогава в  фотокнига  те се отпечатват директно на страници в производствения процес.

Този метод за съхранение на снимки е по-траен, тъй като снимките ви няма да се отлепят, няма да се изгубят и няма да избледняват с годините.

Всяко разпространение на  фотокнигата  е уникално, може да съдържа или една голяма снимка, или колаж, и няколко снимки, или техните фрагменти – всичко зависи от вашето въображение!

Фотокнига като подарък
Фотокнига като подарък

Корицата на фотоалбума е  индивидуално проектирана и може да бъде изработена от естествена кожа, велур, изкуствена кожа, качествен текстил или дизайнерски картон. Може да бъде украсена с ламинирана снимка, възпоменателен надпис, релефна или метална табела с гравиране.

Такива книги се предлагат в много размери, от най-малките (15 см широки) до големи (45 см), с всякакъв брой разпространения.

Какъв е предметът на фотокнигите?

Можете да поръчате изработка на  фотокниги от  всякакъв предмет. Всичко зависи от вашето въображение! Най-популярните са:

Сватбена фотокнига като подарък

Това е най-популярният тип  сватбен албум.

Сватбеният ден е може би един от най-ярките и емоционални празници в живота на всеки човек. Събират се най-близките приятели и роднини, произнасят се най-топлите думи, младоженците влагат сърцето и душата си в създаването на атмосферата на този ден, подбират мястото за тържество, дрехи, цветя, аксесоари, музиканти …

Спомена за този вълшебен празник

И, разбира се, искам да запазя спомена за този вълшебен празник за цял живот.

И най-добрият начин да направите това е с надеждна, красива и издръжлива  фото книга . Благодарение на нея сватбените снимки се събират в една последователна и последователна история, запазвайки атмосферата на любов и щастие на вашата сватба в продължение на много десетилетия.

Най-често според резултатите от сватбената фотография се създават три фотоалбума: един, по-голям формат, за младоженци, и два, по-малки, за родителите на булката и младоженеца.

Фотокнига в очакване на бебе

Сега все по-популярни са фотосесиите за бременни. Все повече и повече бъдещи родители осъзнават колко важно е да се запази в семейството паметта за най-дългоочаквания и отговорен период от живота на семейството – очакването на бебето.

Фотосесиите за бременни могат да бъдат индивидуални – когато само бъдещата майка е в кадъра или семейството – когато цялото семейство участва във фотосесията (съпруг, по-големи деца).

Фотосесията в очакване на бебе не е просто прищявка или почит към модата. Това е спомен за важен момент, когато целият ви живот се променя към по-добро. За подробности защо определено трябва да проведете такова проучване, прочетете статията  ФОТОСЕСИЯ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ

Фотокнига: В очакване на бебе може  да съдържа не само фотографии от една фотосесия, специално посветена на това събитие, но и цяла хронология на събитията: от първите месеци на бременността до изписването от болницата и снимки на бебето в първите дни от живота му.

Подобна  фотокнига  ще даде на вашето бебе уникална възможност да види сам какви са били родителите му, как са го чакали и са го обичали още преди раждането.

Детска фотокнига

Децата растат и ние се радваме, но в същото време сме малко тъжни, защото най-ярките моменти ще останат завинаги: първи усмивки, първи стъпки, първи рожден ден …

Спрете моментите! Оставете книга с най-важните етапи от живота на вашето бебе в своя архив със снимки. Поставете в тази  фотокнига  снимки на всички най-значими събития в живота на едно дете: кръщене, ходене в първи клас, семейни фотосесии от  различни години, фотографии от първите дни от живота му.

Тази  фото книга  може да бъде чудесен подарък за баби и дядовци или просто достойна украса на вашия дом.

Фотокнига за пътуванията

След ваканция или пътуване до курорта, в нашия фотоархив се появяват много различни снимки. Екскурзии, екзотични пейзажи, портрети на фона на различни забележителности и просто семейни снимки … кога за последен път сте ги гледали?

Трябва да признаете, че е трудно да се насладите на получените снимки или да ги покажете на приятелите си, ако са се натрупали няколкостотин, снимане е било извършено от различни камери и всички те вече са смесени с неуспешни снимки в недрата на вашия компютър.

Има решение – създаване на фотоалбум за пътешествия. Именно в него разпръснатите изображения ще се превърнат в репортаж за вашето приключение, което без излишен боклук, само с най-ярките снимки може да разкаже за една незабравима ваканция.

Парти стил …

През последните години все повече и повече хора предпочитат да празнуват запомнящи се дати или просто да прекарват време с приятели, хвърляйки тематични партита.

Има абсолютно всякакви теми: стилове, пирати, маскараден бал, Хелоуин и т.н. И, разбира се, много снимки остават след тях.

Отлично решение би било да съберете най-добрите снимки, да ги подредите в красива  фото книга  и да представите на всички участници.

Фотокнига като подарък

Искате ли да подарите на любим човек наистина важен и необичаен подарък? Създайте индивидуална фото книга за него  . Поставете в нея фотографии от целия му живот, започвайки от най-ранните до наши дни, снимки на хора, близки до него, семейството му, най-значимите събития в живота му.

Такъв подарък винаги ще бъде уместен, независимо дали е годишнина или друга важна дата или празник. И, разбира се, такъв подарък няма да остави никого безразличен!

Разбира се, това са само най-основните видове  фотокниги. Такъв албум може да бъде създаден по почти всяка тема: хоби, доклад за конкуренцията, портфолио от продукти, каталог на продукти, мечтания албум и други.

Фотокнига  е модерно и подходящо решение за съхранение на вашия фотоархив. Ако искате да направите хубав жест и да изберете- Фотокнига като подарък, свържете се с нас!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *