fbpx

Фотосесии за бременни жени: индивидуална или семейна

Фотосесии за бременни жени

През последните години участието във  фотосесии за бременни жени става все по-модерно . Все повече бъдещи майки търсят фотографи, които завинаги могат да оставят спомен от този щастлив период от живота си в семеен фотоалбум.

фотосесии за бременни жени
Фотосесии за бременни жени

И колкото по-близо е денят на съкровената фотография, толкова по-остро възниква въпросът: кой трябва да участва във  фотосесията ? Ще бъде ли само бременна, или мога да поканя други членове на семейството?

Нека се опитаме да отговорим на този въпрос с вас, като вземем предвид всички плюсове и минуси и на двете възможности.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Индивидуална фотография

Ако решите да участвате в индивидуална  фотосесия В очакване на бебе , тогава бъдете готови за факта, че това е доста досаден процес. След час-два ще трябва да сменяте дрехите няколко пъти, да използвате различни аксесоари и да заемате различни пози.

Разбира се, резултатът си заслужава, но много момичета, особено в по-късните етапи на седене на обувки без външна помощ и подкрепа, ще бъдат доста проблематични.

Ето защо, ако решите самостоятелно фотосесия за  бременни  – не отлагайте времето, 6-7 месеца са доста подходящи: коремчето вече е достатъчно закръглено, а здравословното състояние все още е отлично.

Друга опасност от  фотосесия за бременност подуване през последните седмици. Дори и да се чувствате добре, едва ли ще харесате вида на подутите си глезени на финалните снимки.

Безспорно предимство на индивидуалната фотография ще бъде пълното отсъствие на непознати в сайта. Да си сам с фотограф, без излишни очи и съвети понякога помага много да се освободиш, особено ако това е първото ти преживяване да участваш в професионална фотосесия.

Индивидуалното снимане

В очакване също е добро, защото не зависи от никого в избора на сценарий за фотосесия. Можете да въплъщавате всякакви изображения и идеи.

Ако искате класика в стила на холивудските дивотии – моля, искате фантастичен образ с цветя, сложна прическа и екзотичен грим – малко вероятно е съпругът ви да се съгласи да ви държи компания в кадъра, мечтаете за боди арт за цялото тяло – и така е възможно и това.

Прочетете и статията за сватбен фотограф в Перник!

Семейна фотосесия

Чакането за попълване в семейството е вълнуващ процес не само за бъдещата майка, но и за други членове на семейството. Помислете за това, може би е важно за семейния ви албум да имате снимки на други роднини, които чакат и очакват с нетърпение раждането на нов член на семейството, колкото и вие самите.

Кой си струва да вземете със себе си за фотосесии за  бременни ?

На първо място, разбира се, на съпруга. Бащата на нероденото бебе обикновено е развълнуван и щастлив. И с каква нежност той прегръща закръгленото коремче на любимата си … Искрените емоции и любовта, царуващи на снимачната площадка, завинаги ще станат част от историята на вашето семейство.

И вашето бебе, когато порасне, ще бъде много доволно да види какво се е случило, когато го чакаха.

Ако вече имате по-големи деца, те могат да станат важни членове на процеса на фотографиране. Децата са много любопитни и всяко ново преживяване и необичайни емоции са важни за тяхното развитие и познаване на света.

По правило по-големите деца с голямо удоволствие участват във всички семейни приключения, включително и в процеса на фотографиране.

Необичайна и елегантна майка

Такава необичайна и елегантна майка, нови хора наоколо, красивата атмосфера на фотостудио – всичко това предизвиква истински емоции у децата и ви позволява да правите много интересни и естествени снимки.

Но не забравяйте и за другите членове на домакинството – нашите по-малки братя. Ако куче или котка живеят в дома ви, те могат да станат още един главен герой при  фотосесии за бременни жени.

Професионалният сватбен фотограф винаги е на мода!

Когато любимото ви куче радостно размахва опашката си, скача около вас и показва предаността си по всякакъв възможен начин, на снимачната площадка се създава несравнима атмосфера на радост и цялата стрелба се превръща в игра. А котка, която пляска или спи в скута й, създава усещане за домашен уют и мир.

 

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *