fbpx

Какъв ефект има професионалната фотография в София?

Професионалната фотография в София

Днес за да бъдем в крак с технологиите трябва да обърнем повече внимание на нашите цифрови профили. И тук се появява ролята на професионалната фотография за вашият бизнес профил. Трябва да гледаме и да се държим по определен начин. Първото нещо, на което хората обръщат внимание, когато проверяват уебсайта или профила на вашия бизнес, са вашите професионални снимки или изображения.

Сега, след като решихме, че една обикновена снимка прави разликата между успех и неуспех, нека да видим какво можете да направите, за да се уверите, че вашата снимка ви представя по най-подходящия начин.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Изберете професионален фотограф за София

Въпреки че може да е скъпо, изборът на професионален фотограф е добра инвестиция в кариерата ви. Изберете 3-5 професионални фотографи, разгледайте тяхното портфолио, уебсайтове и отзиви на клиенти и изберете фотограф, който отговаря на вашия стил. Уверете се, че сте избрали някой с опит в портретната професионалната фотография.

бизнес фотография
Бизнес фотография

Ако не можете да си позволите професионална фотосесия, помолете колега да ви помогне. Правенето на селфи е най-лошата идея, която можете да измислите. Вместо да се фокусирате върху стойката и изражението на лицето, ще се съсредоточите върху камерата.

В допълнение, второто мнение може да помогне много. Помислете да опитате добър редактор на снимки, в случай че решите сами да направите професионална снимка.

Прочетете и статията за сватбен фотограф в Перник!

Програмите за редактиране на снимки са лесни за научаване и използване и те могат да ви помогнат да изострите изображението си, да получите перфектния баланс между контраст и яркост и дори различни вариации на една и съща снимка с помощта на различни предварително зададени настройки.

Обърнете внимание на стойката

Забелязали ли сте как изглеждат добри знаменитости на червения килим? Не е, че всички са красиви, облечени за случая, използват скъпа козметика, всички имат добра стойка. Позата е от голямо значение на първо впечатление.

Никой не иска да изглежда разхвърлян пред клиентите си. Дръжте гърба си изправен. Представете си, че зад вас има стена, която ви пречи да застанете в странна поза. Използвайте истинска стена, ако това помогне. Не забравяйте да се отпуснете.

Много хора не знаят какво да правят с ръцете си, когато позират за камерата. Ако първо коригирате стойката си, тогава ще бъде по-лесно да намерите добри пози за ръцете.

На някои снимки ръцете изобщо не се появяват и това може да е по-добре, защото езикът на тялото може да каже твърде много за вас. Ако успеете да използвате езика на тялото в своя полза, добре, ако не, по-добре е без него.

Отношение, отношение и отново отношение  в професионалната фотография

Високото качество на изображението и добрата стойка са необходими, но не са достатъчни. Професионалната фотография в София трябва да предаде правилното послание. Тя трябва да съответства на вашата марка, вашата личност и вашите цели в кариерата.

Много хора вярват, че скриването зад неутрален образ е всичко, което е необходимо, но не е така. Хората са уморени от обичайния образ на бизнесмен. Те искат креативност, чар и честност. Социалните мрежи ни превърнаха в нещастни хора.

Ние сме заобиколени от „идеални“ селфита, те са редактирани и не съответстват на реалността. Времената се променят и ние започваме да ценим автентичността и характера. Помислете за външния вид и стила.

Как виждате модерният бизнесмен?

Покажете се на клиентите, бъдете спокойни и естествени. Усмихнете се, ще им хареса, носете удобни дрехи и грим, помислете за всички, които виждат и оценяват вашия портрет. Отношението идва отвътре.

Професионален образ ще направи страхотно впечатление на хората, които искат да работят с вас. Имате нужда от висококачествено изображение. Имате нужда и от добра стойка. Въпреки че сте основната цел, съставът може да включва фон, който съответства на вашия бизнес.

Вижте статията и за професионален сватбен фотограф!

Търсите професионален фотограф в София?

Имайте предвид обаче вашето резюме, предистория и постижения са много по-важни от всичко друго. Хората не купуваха продукти на Apple, защото Стив Джобс изглеждаше добре. Изградете бизнеса си върху резултатите, подобрявайте го всеки ден и покажете на хората истинското си аз.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *