fbpx

Какво е бизнес портрет?

Лицето на вашият бизнес

По мое разбиране заснемането на бизнес портрет и ваша снимка, която ви продава, по един или друг начин. Тя може да бъде пряко, като частен специалист, или косвено, като представител на голяма компания, но тя продава. Това е неговият смисъл.

Добрият бизнес портрет не е за показ. Той решава много специфични проблеми с имиджа, доверието на клиентите и / или партньорите. И това е инвестиция, която може да се изплати многократно.

Какво е бизнес портрет?
Какво е бизнес портрет?

Какво е бизнес портрет?

Човек възприема огромно количество информация визуално. И ако текстът трябва да бъде прочетен и разбран, тогава снимката се чете моментално. И често на това основание човек взема решение дали да прочете текста до тази снимка. Снимката е кука, с която закачате хората, от които се нуждаете.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Със снимки на стоки, като пица, всичко е ясно. Тя трябва да бъде сочна, красива, апетитна. И с бизнес портрет трябва да е точно така! Вашата снимка трябва да харесва. Трябва да ви хареса.

Само преди седмица избрах специалист по един от най-големите агрегатори на услуги. О няколкостотин отговори стигнаха до моята кандидатура, повечето с добри условия, приятни и обещаващи текстове. Но бях много изненадан, когато видях какви снимки използват професионалистите в този сайт. Екранна снимка от уеб камера не е най-лошият вариант.

Прочетете и статията за сватбен фотограф в Перник!

Избор на професионалист фотограф

Какъв специалист смятате, че избрах? Това е човек, с когото ще трябва да работя лично. Затова е важна личната симпатия. И разбира се, ceteris paribus, ще избера този, чиято снимка ще ми е приятна, където можете да видите как човек се отнася към всичко в живота си – към външния вид, към качеството във всичко. Къде виждам приятелски поглед и уверена усмивка.

Тези привидно достатъчно очевидни неща. Но … Каква снимка използвате, за да се продадете като професионалист фотограф? Свържете се с нас и получете добра оферта.

1 thought on “Какво е бизнес портрет?”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *