fbpx
Сватбена фотосесия  е споменът

Забавлявайте се с вашата сватбена фотосесия 

Сватбена фотосесия  е споменът

Сватбена фотосесия  е споменът, който ще остане в живота на младо семейство в продължение на много години. Ето защо всяка двойка иска да изглежда най-добре на сватбените снимки. Тази статия съдържа най-полезните съвети, които да ви помогнат по време на вашата  сватбена фотография.

Прочетете статията и сватбен фотограф в София!

Практикувайте предварително

Виждали ли сте снимки на професионални модели? Те винаги са красиви – перфектен наклон на главата, незабравим поглед, луксозна усмивка. И смисълът тук е не само в умението на  фотографа . Годините практики позволяват на моделите почти никога да не мислят за позите и изражението на лицето си. Искате да научите много от снимката? Практика!

Сватбена фотосесия 
Сватбена фотосесия

Без значение колко време е останало преди вашата  сватба , вземете камера или просто смартфон и отидете до огледалото. Изградете най-смешните лица, усмихвайте се, опитайте се да изобразите изненада, гняв, радост, наслада, нежност, страст. Колкото повече тренирате, толкова по-добре разбирате кои перспективи са най-изгодни за вас. Друг безспорен плюс е, че свиквате да изобразявате емоции на камерата и ще започнете да се чувствате по-уверени.

Идеален вариант би бил да организирате фотосесия на Love Story преди сватбата. Това ще ви позволи да свикнете да работите в тандем с вашата сродна душа, да спрете да се срамувате за  фотографа  и да получите някои полезни съвети за позиране от професионалист, така вашата сватбена фотосесия  е споменът за прекрасно изживяване.

Препоръчваме и статията за сватбен фотограф в Перник!

Спомнете си усмивката си

Този съвет може да ви се стори доста странен, но в момента, в който практикувате усмивката си пред огледалото, опитайте се да запомните не как изглежда, а как го чувствате. Опитайте се да усетите усмивката си, мускулите на лицето, очите, запомнете тези чувства и, позирайки за  сватбения фотограф , опитайте се да ги възпроизведете.

Не позирайте конкретно

Не се опитвайте целенасочено да изобразявате любовта или страстта, докато снимате. Изглежда предрешено и неестествено.

Вместо мързеливо да хапете устни и да изпъквате очи на любимия човек, опитайте се да не изобразявате нищо, а само помнете за какво обичате този човек, защо решихте да свържете живота си с него и какъв прекрасен ден днес, а след това очите си и усмивките започват да излъчват искрени чувства.

Друга често срещана грешка по време на  фотосесия  е позирането пред камерата. Не мислете, че фотографът има камера в ръцете си. Ако целта ви е да бъдете добри в снимките, тогава се усмихвайте не на камерата, а на човека зад нея.

Тук, разбира се, основната роля се играе от това дали ви е удобно в обществото на фотографа и колко ви е приятен този човек не само като професионалист, но и като човек. Ето защо, когато избирате  фотограф за сватба , спрете се на човека, с когото наистина ще намерите общ език, и тогава фотосесията ще бъде лесна и спокойна, а снимките ще ви зарадват със своята искреност.

Погрижете се за вашия комфорт

Най-малкият дискомфорт по време на  сватбената фотосесия се  отразява на лицето ви. Ако младоженецът стиска обувките, а корсетът на булката е твърде плътно завързан, тогава по време на снимките вашите пози и усмивки ще говорят само за това, а не за вечната любов.

Затова се погрижете предварително за различните малки неща, които са в състояние да развалят цялото празнично настроение.

Не пестете от себе си

Този съвет е по-подходящ за булките, тъй като именно момичетата са по-често притеснени заради външния си вид. Ако искате да се насладите на процеса по време на сватбената фотография и да не мислите колко добре изглеждате, в никакъв случай не пестете от гримьор.

Вижте статията и за професионален сватбен фотограф!

Обадете се на професионалист, който ще подчертае всичките ви предимства и ще доведе имиджа ви до съвършенство. Перфектният тен, изразителен поглед и чувствени устни – това е, което ще ви помогне да станете още по-добри при сватбените снимки.

Забавлявайте се със сватбената фотосесия

Безспорно  сватбената фотография  е трудна и досадна задача. Но, от друга страна, това е забавление и начин да се забавлявате по време на сватбата. Ето защо, получете максимално удоволствие от сватбеното снимане: забавлявайте се от сърце, забавлявайте се, целувайте се, наслаждавайте се един на друг и на почивката си и тогава ще ви гарантира, че ще научите много страхотни и красиви снимки.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *